Jouw maandelijkse reMINDer

Je loopt letterlijk en figuurlijk tegen je grenzen aan. Een coach in de arm nemen is nog een deur te ver voor je en mindfulness/yoga klinkt jou zweverig in de oren… Je staat liever met twee voeten stevig op de grond. Alleen aan dat ‘stevig’ ontbreekt het op dit moment. Je staat wankel en elk moment kan je omver vallen.

Zo ken ik zoveel vrouwen. Het zwakke geslacht? No way! Oersterk ben je… alleen op dit moment voelt het anders. Soms is je ‘emmertje’ bijna vol en glipt je leven je door de vingers.

Wat jeuken mijn handen. Mijn aanpak is actief, doelgericht en vooral praktisch!

Ken jij mij en mijn manier van aanpakken al maar wil je maandelijks die stok achter de deur als reMINDer aan jouw coachingstraject bij mij dan is dit een mooie eenvoudige praktische manier om up-to-date te blijven.

 

 

 

grijs met roze sterren banner kleine sterren

 

Wat is een ‘social Walk&Mindful talk’

‘social Walk&Mindful talk’ is een hele laagdrempelige manier om kennis te maken met mij en mijn manier van werken. Tijdens deze Wandeling (jij kan ook hardlopen) deel ik mijn verhaal, mijn manier van werken en geef ik je maandelijks praktische tips, die je eenvoudig in jouw dagelijkse leven kan toepassen.

Je kunt de ‘social Walk&Mindful talk’ vergelijken met een actieve podcast. Al lopend luister je én onderweg doen we Yoga & Mindfulness oefeningen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eén keer per maand ga ik 3 kwartier mindful wandelen en ‘live’ in een besloten facebookgroep om jou te motiveren, inspireren en te begeleiden. Jij kan op jouw tempo en bij jou in de buurt wandelen of hardlopen. Onderweg doen we een aantal Mindfulness-/Yoga-oefeningen.

Door mee te doen heb je meteen een stok achter de deur om tijd voor jezelf te maken. Je rondje wandelen of hardlopen heb je ook meteen ‘in the pocket’. Bovendien leer je dat mindfulness helemaal niet zweverig hoeft te zijn en leer jij door middel van eenvoudige yoga oefeningen te stretchen en jouw grenzen kennen.

 

Oortjes in en samen op afstand lopen

Je krijgt vier in één van mij:

  • Een stok achter de deur
  • Meer rust leven/je hoofd
  • Buiten bewegen
  • Tijd voor jezelf

Een paar praktische punten:

  • Elke derde zaterdag van de maand
  • Tijd: 8.30 – 9.15 uur
  • Wat je nodig hebt is een Facebook account.
  • Jouw investering is 7,50 euro (live meelopen/geen replay beschikbaar).
  • Aanmelden kan eenvoudig door hieronder op de knop te klikken (daarna stuur ik je een betaallink en laat ik je toe tot de besloten facebookgroep).

Deze maandelijkse mindful wandelingen zijn een mooie reMINDer voor jou om in te checken bij jezelf. Ben je nog ‘on track’ of is er toch weer stress in je leven geslopen?

Klik op de knop hieronder om aan te melden.

 

Dit is wat anderen zeggen na het deelnemen aan de ‘social Walk & Mindful talk’:

 

 

 

Gun jezelf deze waardevolle drie kwartier per maand om op een ontspannen manier met jouw alledaagse sores om te kunnen gaan.

Klik op de knop hieronder om aan te melden.

 

 

 

grijs met roze sterren banner kleine sterren