Jouw maandelijkse reMINDer

Je loopt letterlijk en figuurlijk tegen je grenzen aan. Je zorgt graag voor anderen maar je snakt naar tijd voor jezelf. Je voelt je gespannen.

Een coach in de arm nemen is nog een deur te ver voor je en mindfulness en yoga klinken jou zweverig in de oren… Je staat liever met twee voeten stevig op de grond. Alleen aan dat ‘stevig’ ontbreekt het op dit moment. Je staat wankel en elk moment kan je omver vallen.

Zo ken ik zoveel vrouwen. Het zwakke geslacht? No way! Oersterk ben je… alleen op dit moment voelt het anders. Soms is je ‘emmertje’ bijna vol en glipt je leven je door de vingers.

Wat jeuken mijn handen. Mijn aanpak is actief, doelgericht en vooral praktisch!

Ken jij mij en mijn manier van aanpakken al maar wil je maandelijks die stok achter de deur als reMINDer aan jouw coachingstraject bij mij dan is dit een mooie eenvoudige praktische manier om up-to-date te blijven.

 

Wat is de ‘social Walk&Mindful talk’

De ‘social Walk&Mindful talk’ is een hele laagdrempelige manier om kennis te maken met mij en mijn manier van werken. Tijdens deze Wandeling (jij kan ook hardlopen) deel ik mijn verhaal, mijn manier van werken, een mindful kijk op actualiteiten en geef ik je maandelijks praktische tips, die je eenvoudig in jouw dagelijkse leven kan toepassen. Dit om jou inzicht te geven door middel van bewustwording en mindset om meer Rust en Ontspanning in je leven te creëren.  

Je kunt de ‘social Walk&Mindful talk’ vergelijken met een actieve podcast. Al lopend luister je (kijken kan ook) én onderweg doen we Mindfulness, waaronder Yoga-, en Ademhalingsoefeningen.

 

Kijken of het iets voor jou is

Een keer ‘proef’lopen kan met mijn gratis weggever: 3 tips voor ‘Meer Rust in je Hoofd’ videocast. Hierin geef ik je een duidelijk voorbeeld van hoe de social Walk & Mindful talk in zijn werk gaat.  

Door op deze zin te klikken download je meteen de gratis videocast.

 

Hoe gaat de social Walk & Mindful talk in zijn werk?

Eén keer per maand, op de 3e zaterdag, heb jij een mail met een ‘live’ filmpje van een 3 kwartier durende mindful wandeling om jou te motiveren, inspireren en te begeleiden. Jij kan op jouw tijd, tempo en bij jou in de buurt wandelen of hardlopen. Onderweg doen we een aantal Mindfulness, waaronder Yoga-, en Ademhalingsoefeningen.

Door mee te doen heb je meteen een stok achter de deur om tijd voor jezelf te maken. Je rondje wandelen of hardlopen heb je ook meteen ‘in the pocket’. Bovendien leer je dat mindfulness helemaal niet zweverig hoeft te zijn en leer jij door middel van eenvoudige yoga oefeningen te stretchen en jouw grenzen kennen. 

 

online mindful coaching

Je krijgt vier in één van mij:

  • Een stok achter de deur
  • Meer rust in je hoofd en je leven
  • Buiten bewegen
  • Tijd voor jezelf

Een paar praktische punten:

  • Elke derde zaterdag van de maand
  • Tijd: om 8.00 uur heb je de mail van mij in je e-mailbox
  • Jouw bijdrage is 8,75 euro voor een éénmalige deelname.
  • Een abonnement is beschikbaar als je voor een heel jaar betaalt. Jouw bijdrage om een jaar mee te lopen is geen 105 maar 87,50 euro. Je loopt dan 2 keer gratis mee! * Alleen in augustus af te sluiten, het jaar loopt van september t/m augustus van het jaar erop.
  • Aanmelden kan eenvoudig door hieronder op de knop te klikken (daarna stuur ik je een betaallink).

Deze maandelijkse mindful wandelingen zijn een mooie reMINDer voor jou om in te checken bij jezelf. Ben je nog ‘on track’ of is er toch weer stress in je leven geslopen?

Klik op de knop hieronder om aan te melden.

 

 

Twijfel je? Mijn gratis weggever: 3 tips voor ‘Meer Rust in je Hoofd’ videocast geeft een duidelijk voorbeeld van hoe de social Walk & Mindful talk in zijn werk gaat.  

Door op deze zin te klikken download je meteen de gratis videocast.

 

 

Dit is wat anderen zeggen na het deelnemen aan de ‘social Walk & Mindful talk’:

 

Gun jezelf deze waardevolle drie kwartier per maand om op een ONTspannen manier met jouw alledaagse sores om te kunnen gaan.

Klik op de knop hieronder om aan te melden.

Chat openen
Hulp nodig of vragen?
Hoi! Hoe kan ik je helpen?