Net voor ik deze opleiding deed verhuisde ik naar een nieuwbouw woning. In een oud huis kan ik me voorstellen dat er ‘oude’ energieën hangen maar in een nieuw huis?

energetische huisreiniging

Niks minder bleek waar. Tijdens de opleiding had ik heel wat energieën die niet van mij waren op te ruimen in en rondom mijn huis. Denk bij een nieuwbouw huis ook aan de grond en de mensen die eraan hebben gewerkt. 

 

In jouw huis ‘hangen’ allerlei energieën. 

Niet alleen van jezelf maar ook van jouw huisgenoten en bezoekers. Denk aan emotionele verstoringen na een nachtmerrie, heftige emotie of ruzie, die blijven hangen.

Opsporen van wateraders en aardstralen. Je kan duidelijk hinder ondervinden van wateraders of aardstralen. Een duidelijk teken is dat als je in een andere omgeving bijvoorbeeld op vakantie je jezelf energieker, minder belast, voelt of beter kan slapen. Met behulp van de biotensor kunnen deze wateraders opgezocht en omgelegd worden.

De huishoudelijke apparaten die elektrische straling afgeven zoals de koelkast, magnetron, babyfoon, telefoon etc.

Karma van het huis. Wat is er al allemaal gebeurd in jouw huis? Denk aan je eigen emoties en die van vorige bewoners.

Karma van de grond. Wat is er al allemaal gebeurd op de plek van en rondom je huis? Denk aan de emoties en herinneringen van de grond waar jouw huis op staat.

Door deze energetische schoonmaak wordt er ruimte gemaakt voor positieve energie.

energetische huisreiniging nieuwbouwhuis

BONUS

Net als je huis gewoon schoonmaken, dien je het energetisch schoonmaken ook regelmatig bij te houden. Een energetische huisreiniging is maar 1 keer nodig.

Het onderhoud mag je zelf doen, dat leer ik je!

Chat openen
Hulp nodig of vragen?
Hoi! Hoe kan ik je helpen?