Op 28 mei 2024 publiceerde Claire Richardsonde blog over mijn leven, de harde levenslessen en hoe ik jou ermee kan helpen. Niet alleen als ervaringsdeskundige maar ook met een degelijke en praktische opleiding.

 

Op 10 januari 2024 verscheen er een interview met mij over de dag dat die ik nooit ga vergeten. Voor mij is dat de dag dat ik de top van de Kilimanjaro bereikte. 

Deze mijlpaal bleek later mijn houvast te zijn. Lees door op de knop hiernaast te klikken het hoe en waarom.

Op 13 mei 2022 verscheen het interview met mij over fitte vijftigers die een bijzondere sport beoefenen en echte doorzetters zijn.

Als activiteiten kwamen bij mij kitesurfen, hardlopen, wandelen, zwemmen, yoga, krachttraining én klimmen, ter sprake. Wat dat laatst betrof beklom ik, ten tijde van het verschijnen van het interview, de Kilimanjaro. 

Klik hieronder op de knop om het volledige artikel te lezen.

50+ mindfulness zelfzorg fit ontspannen
The art of aging unapologetically

 

 

Op 2 september 2021 verscheen het AndBloom, The art of aging unapologetically, boek. Hieraan werkte ik mee om te laten zien dat mindfulness en yoga mij hebben geholpen om een gezonde mindset en een sterk lichaam te kweken.

 

Op 18 augustus 2021  verscheen mijn persoonlijk verhaal over hoe een mindful leven mij overeind houdt in mijn huidige stressvolle situatie.

(Note: Wil je heel het artikel lezen dan zit er niks anders op dan in te zoomen. Helaas is het artikel achter de betaallink van de Telegraaf geplaatst.)  

Hoe een mindful leven helpt in stressvolle omstandigheden

 

Op 6 mei 2021 verscheen mijn verhaal en mijn missie in het Zeeuws-Vlaams Advertentieblad.

Over hoe mijn pad verliep van stresskip naar Mindful Coach en over mijn eenvoudige praktische persoonlijke manier van coachen. 

She Flies

Op 12 januari 2021 publiceerde She Flies, een internationale vrouwen extreme Sports community, mijn verhaal op hun pagina.

Mijn verhaal over kiteboarden, leeftijd (51 :)) en Mindfulness / Mindset.

Het artikel is in het engels… just saying 😉

JenZ tv

Op zondag 1 november 2020 was ik te gast bij JenZ tv in het programma Op ZO’Ndag. 

De stukjes waarin ik aan het woord ben heb ik gemakshalve achterelkaar geplakt. 

Wil je weten wat ik doe, hoe ik te werk ga en wat ik voor jou kan betekenen? Dat bespreek ik in deze 6 minuten 🙂

Klik op onderstaande knop om te kijken

Positive Change Dialogue

Op 21 maart 2020 was ik te gast bij een locale tv-zender in de Filipijnen. Het gesprek ging over hoe je Mindfulness in kan zetten in het dagelijkse leven met name in de corona-tijd en tijdens de lock-down.

De opname was niet zoals gebruikelijk vanuit de studio maar ieder nam deel vanuit huis, coronaproof… over mindfulness gesproken: accepteer de situatie zoals die is.

De opname is in het engels… just saying 😉 

Vanaf minuut 17 ben ik te zien en aan het woord.

Chat openen
Hulp nodig of vragen?
Hoi! Hoe kan ik je helpen?