Momenteel volg ik de opleiding tot Energetisch Gezinstherapeut en ik mag al Basis NEI consulten geven aan volwassenen en kinderen.

NEI

NEI staat officieel voor Neuro Emotionele Integratie maar eenvoudig gezegd is het Nieuw Emotioneel Inzicht.

Onder klachten of gewoon niet lekker in je vel zitten, zit een emotie. Lichaam en geest zijn 1. Zo zijn er verschillende uitspraken, die daarop zijn gebaseerd: iets op je lever hebben, je gal spugen.

Vaak weet je zelf niet welke emotie eronder jouw klacht zit. Die emotie ontstaat omdat je bewustzijn en je onderbewustzijn niet op 1 lijn zitten.

Met behulp van de biotensor, een energetisch meetinstrument wat zichtbaar maakt wat jouw onderbewustzijn je wilt vertellen, kunnen we onderzoeken op welk vlak deze samenwerking hapert en kunnen we de emotie, die eronder zit, aanpakken en loskoppelen. Door de emotie, die onder jouw klacht zit, aan te pakken kost het jou niet langer energie om die (onbewust) te onderdrukken. Zo kan je klacht verminderen of verdwijnen na een consult.

Wat houdt een NEI consult in

Tijdens het consult kan ik de emotie, onder jouw klacht, met behulp van de biotensor opsporen en loskoppelen.

De biotensor signaleert een hapering in jouw trilling waardoor hij de emotionele blokkade zichtbaar maakt. De volgende stap is de trigger van deze emotionele blokkade op te sporen om deze vervolgens te ontkoppelen. 

Zo ruim je oude emoties op zonder dat je ze hoeft te herbeleven.

Wanneer kies je voor NEI?

Soms reageer je wel heel heftig op een situatie en begrijp je zelf niet waar dat vandaan komt. Je begrijpt je eigen gedrag niet.

Ook kan het zijn dat je regelmatig tegen soortgelijke vervelende situaties aanloopt. Een bepaald patroon kan jou het gevoel geven dat je wordt tegengehouden in wat je eigenlijk wilt doen.

Jouw overlevingsmechanisme zal er alles aan doen om jou te beschermen tegen pijnlijke ervaringen. Dit mechanisme kan zover gaan dat het zich uit in fysieke klachten zoals o.a. migraine, spanningen, allergieën, burn-out of andere chronische klachten.

Hiervoor kan je NEI inzetten.

Wat kan NEI voor jou doen?

Met NEI spoor ik oude emotionele blokkades op, welke zijn opgeslagen in je onderbewustzijn. NEI helpt je deze oude emoties, trauma’s etc. te verwerken, een plaats te geven of te begrijpen, waardoor de lading van de emotie neutraliseert. Door de emotie los te koppelen verdwijnt de hapering in jouw ‘trilling’ waardoor jij meer rust, ruimte en ontspanning kan gaan ervaren.

biotensor NEI-therapie

De verschillende NEI-consulten

Bodyscan

Je aura, het energieveld om je heen, pikt pijnplekken in je lichaam op waardoor er in je aura blokkades kunnen ontstaan.

Als je niet lekker in je vel zit dan straal je dat uit. Tijdens een consult wil jouw onderbewustzijn met de beste intentie weer in balans komen, zodat alle energie daar waar nodig weer kan stromen.

Voeding

Overgevoeligheid, intolerantie of zelfs een allergie voor voedsel is aan de orde van de dag. Daar kunnen verschillende factoren aan ten grondslag liggen. Met de biotensor kan makkelijk getest worden of je een voedingsmiddel kan verdragen. Met NEI kan de onderliggende emotie achter de allergie/overgevoeligheid of intolerantie aangepakt en losgekoppeld worden.

Ook kunnen we uitzoeken welke vitamines of mineralen je lichaam nodig heeft.

Energetisch huis schoonmaken

In jouw huis ‘hangen’ allerlei energieën. Niet alleen van jezelf maar ook van jouw huisgenoten en bezoekers. Het is fijn om het huis regelmatig energetisch te reinigen. Hiermee worden alle emoties, angsten en negatieve energieën opgeruimd. Door deze energetische schoonmaak wordt er ruimte gemaakt voor positieve energie.

Ook is het mogelijk om wateraders en aardstralen op te sporen. Je kan duidelijk hinder ondervinden van wateraders of aardstralen. Een duidelijk teken is dat als je in een andere omgeving bijvoorbeeld op vakantie je jezelf energieker, minder belast, voelt of beter kan slapen.

Met behulp van de biotensor kunnen deze wateraders opgezocht en omgelegd worden.

Consulten

Consultduur: 45 minuten

Tijdelijke prijs: 60 euro i.p.v. 95 euro (tot 15 april 2023)

 

Chat openen
Hulp nodig of vragen?
Hoi! Hoe kan ik je helpen?