Na het behalen in oktober 2023 van de opleiding tot  Energetisch Gezinstherapeut geef ik NEI-consulten aan volwassenen, kinderen en (ongeboren) baby’s.  Tijdens een consult kijk ik naar het complete plaatje. Zodoende kan ook een tafelfamilie-opstellingen met poppetjes deel uit maken van een NEI-consult. Ook het Alleengeboren Tweelingstuk maakt de opleiding tot Energetisch Gezinstherapeut bijzonder.

NEI

NEI staat officieel voor Neuro Emotionele Integratie maar eenvoudig gezegd is het Nieuw Emotioneel Inzicht.

Onder klachten of gewoon niet lekker in je vel zitten, zit een emotie. Lichaam en geest zijn 1. Zo zijn er verschillende uitspraken, die daarop zijn gebaseerd: iets op je lever hebben, je gal spugen.

Vaak weet je zelf niet welke emotie eronder jouw klacht zit. Die emotie ontstaat omdat je bewustzijn en je onderbewustzijn niet op 1 lijn zitten.

 

Jouw overlevingsmechanisme zal er alles aan doen om jou te beschermen tegen pijnlijke ervaringen.

Dit mechanisme kan zover gaan dat het zich uit in fysieke klachten zoals

o.a. migraine, spanningen, allergieën, burn-out of andere chronische klachten.

 

Met behulp van de biotensor, een energetisch meetinstrument wat zichtbaar maakt wat jouw onderbewustzijn je wilt vertellen, kunnen we onderzoeken op welk vlak deze samenwerking hapert en kunnen we de emotie, die eronder zit, loskoppelen en afvoeren. Door de emotie, die onder jouw klacht zit, aan te pakken kost het jou niet langer energie om die (onbewust) te onderdrukken. Zo kan je klacht verminderen. Het consult kan je verlichting geven. Hierdoor kan je ONTSPANNING in je lichaam ervaren.

“Ik voel me lichter.” is de reactie die ik meestal meteen na het consult te horen krijg.

Wat houdt een NEI consult in

Tijdens het consult kan ik de emotie, onder jouw klacht, met behulp van de biotensor opsporen, loskoppelen en afvoeren. Geen pleister plakken maar tot op de bodem aanpakken.

De biotensor signaleert een hapering in jouw energie waardoor hij de emotionele blokkade zichtbaar maakt. De volgende stap is de trigger van deze emotionele blokkade op te sporen om deze vervolgens te ontkoppelen, zodat je klacht of ongemak vermindert. 

Zo ruim je oude emoties op zonder dat je ze hoeft te herbeleven.

Wanneer kies je voor NEI-therapie?

Bij lichamelijk klachten.

Bij klachten rondom de vrouwelijke cyclus.

Allergieën, intoleranties of overgevoeligheden.

Kinderwens

Zwangerschap

Zwangerschapsbegeleiding

Je aura, het energieveld om je heen, pikt pijnplekken in je lichaam op waardoor er in je aura blokkades kunnen ontstaan.

Bij overgangsklachten.

Soms reageer je wel heel heftig op een situatie en begrijp je zelf niet waar dat vandaan komt. Je begrijpt je eigen gedrag niet.

Het kan ook zijn dat je ’s nachts altijd rond dezelfde tijd wakker wordt. Hiervan kan ik de oorzaak opsporen. 

Ook kan het zijn dat je regelmatig tegen soortgelijke vervelende situaties aanloopt. Een bepaald patroon kan jou het gevoel geven dat je wordt tegengehouden in wat je eigenlijk wilt doen.

Belemmerende of beperkende overtuiging.

Bij een vermoeden van vitamine of mineralen tekort*.

Medicijnen of vaccinaties wilt ontstoren (de belastende stoffen voor jouw lichaam eruit).*

In jouw huis ‘hangen’ allerlei energieën. Niet alleen van jezelf maar ook van jouw huisgenoten en bezoekers. Het is fijn om het huis regelmatig energetisch te reinigen. Hiermee worden alle emoties, angsten en negatieve energieën opgeruimd. Door deze energetische schoonmaak wordt er ruimte gemaakt voor positieve energie.*

Opsporen van wateraders en aardstralen. Je kan duidelijk hinder ondervinden van wateraders of aardstralen. Een duidelijk teken is dat als je in een andere omgeving bijvoorbeeld op vakantie je jezelf energieker, minder belast, voelt of beter kan slapen. Met behulp van de biotensor kunnen deze wateraders opgezocht en omgelegd worden.*

*hiervoor kan een kort consult geboekt worden

Alleengeboren Tweeling

Wist jij dat 1 op de 10 baby’s die geboren worden een Alleengeboren Tweeling is? Daarom wil ik dit onderwerp specifiek benoemen als mogelijke oorzaak van jouw klachten.

Denk bij die klachten bijvoorbeeld aan:

  • het gevoel hebben alles alleen te moeten doen
  • verlatingsangst
  • hooggevoeligheid
  • het gevoel hebben jezelf op te offeren voor een ander
  • moeite met het aangeven van je grenzen
  • je ruimte niet innemen
  • een gevoel van leegte hebben
  • een gevoel van eenzaamheid
  • eetproblemen
  • last hebben van schuldgevoelens

Dit zijn voorbeelden van klachten waarvoor je NEI-therapie kan inzetten.

 

Wat kan NEI-therapie voor jou doen?

Met NEI spoor ik oude emotionele blokkades op, welke zijn opgeslagen in je onderbewustzijn. NEI helpt je deze oude emoties, trauma’s etc. te verwerken zonder ze opnieuw te hoeven beleven, een plaats te geven of te begrijpen, waardoor de lading van de emotie neutraliseert.

Door de emotie los te koppelen verdwijnt de hapering in jouw ‘trilling’ oftewel de hapering in jouw energie, waardoor jij meer RUST, ruimte en ONTSPANNING kan ervaren.

Als je niet lekker in je vel zit dan straal je dat uit. Tijdens een consult wil jouw onderbewustzijn met de beste intentie weer in balans komen, zodat alle energie daar waar nodig weer kan stromen.

Consulten

Consultduur: ongeveer 75 minuten

Prijs: 95 euro

NEI kort consult

Een kort consult kan gebruikt worden om medicijnen te ontstoren, vitaminen & mineralen te testen of voor een huisreiniging (energie/wateraders/aardstralen).

Consultduur: ongeveer 45 minuten

Prijs: 60 euro

kwaliteitssysteem CAT

 

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl

Geschillencommissie CAT GAT
Chat openen
Hulp nodig of vragen?
Hoi! Hoe kan ik je helpen?