E R V A R I N G E N

 

 

Het 4-weeks (online) 1-op-1 Mindful Fit & Ontspannen traject

 

Meer info over het 4-weeks (online) 1-op-1 Mindful Fit & Ontspannen traject

 

4-weeks online 1op1 Mindful Fit & Ontspannen traject
Ervaring na het volgen van het 4-weeks online 1op1 Mindful Fit & Ontspannen traject
Ervaring na het volgen van het 4-weeks online 1op1 Mindful Fit & Ontspannen traject
"2 jaar geleden ben ik gestart met mindfulnes walking en daarna hardlopen. Ik had een flinke burn Out en depressie daarbovenop. Want als alleenstaande moeder van 2 jonge kinderen waarvan 1 een zorgenkind is het niet altijd gemakkelijk. Eigenlijk had ik al eerder contact gezocht maar voor ik de stap kon maken waren we weeral een half jaar verder. Mijn wereld was zo donker en negatief. Door te starten met wandelen met Marja ging mijn lampje steeds weer wat meer branden. Natuurlijk moest ik soms 2 stappen terug doen en 1 vooruit. Toen Marja ging verhuizen naar de Phillipijnen stortte mijn wereld in.... althans dat dacht ik. Waar was ik bang voor... alleen kon ik het toch ook wel! Het was een soort afscheid nemen maar ook een nieuwe start met mezelf en weten dat ik het alleen ook zou kunnen. Natuurlijk loop ik nog met de dames die ik heb leren kennen via de clinics, dat geeft ook steun en moed. Alleen kom ik er nu achter dat mijn tempo een stuk lager ligt dan die van de rest. Ik zag op de insta pagina van Marja de kans om coaching te volgen via videobellen. Daaruit heb ik geleerd dat mijn tempo ook goed want dan houd ik het langste vol. En dat je zeker tijd voor jezelf mag maken. Als ik goed in m’n vel zit dan draagt dat door in mijn gezin. Het gaat niet alleen om het bewegen maar om alles er omheen. Ook probeer ik m’n planning overzichtelijk te maken zodat ik meer structuur heb in m’n leven. Ik ben zeer dankbaar dat Marja op mijn pas is gekomen. Ik heb het uiteindelijk zelf gedaan maar ik weet niet waar is geweest was zonder deze mindfull  cursussen en Marja natuurlijk! Dank je wel!"
Nadia
verpleegkundige
"Bedankt voor de motivatie! De achtergrondinformatie vind ik heel prettig en leerzaam, het geeft toch een andere kijk op dingen. Ik kijk uit naar de volgende motivaties!"
Evelien
back office medewerkster
"Het gaat redelijk goed. Ik ben ontspannen en voel me niet meer zo opgejaagd om dingen te moeten. Kan me erbij neerleggen dat ik iets op dat moment niet kan en dat ik het op een ander moment ook mag doen."
Angelique
front desk medewerkster
"Superleuke cursus om kennis te maken met verschillende technieken om zo optimaal mogelijk te kunnen hardlopen, mooie en afwisselende oefeningen en looproutes, bedankt Marja! 🙂
Miranda
"Bedankt Marja voor de leerrijke lessen. De kids vonden het soms wat minder om vroeg op te moeten staan, maar waren achteraf toch blij dat ze meegedaan hebben. Ga zo door!!!
Angelique
“Voor de 2de keer de Beach Trail Clinic meegedaan bij Marja aan onze prachtige Zeeuwse kust. Weer goede tips gekregen, leuke mensen ontmoet en heerlijk gelopen. Dit zouden meer mensen moeten doen....echt zó fijn om naar een bevlogen coach te luisteren.Zij leert je met je hart lopen...zoveel mooier dan hard. Thanx Marja Hofman.”
Marian
“Na de cursus power walk te hebben gevolgd ook 2 clinics gevolgd. Hardlopen en yoga en nu de beachtrail run. Ik moet zeggen echt geweldig! Ik ben beginnend met hardlopen maar dat was geen belemmering. Iedereen heel begripvol en op zijn eigen tempo. Marja heeft me goed gecoacht , ze bleef naast me lopen en gaf tips. Ik ben al van heel ver gekomen...... en leer elke keer weer iets nieuws over mezelf. Ik voel me zekerder en beter in mijn vel. Ik kan het iedreeen aanraden ook al twijfel je! Pas na een half jaar was ik zover dat ik de stap durfde te maken. Marja dank je voor je enthousiasme, geduld, begrip je wijze lessen en hopelijk tot snel!”
Anja
“Marja is echt super, je leert ontspannen trimmen, je leert op de juiste manier ademhalen en voeg daar nog wat yoga oefeningen aan toe. Echt een aanrader”
Wendy
“Marja Hofman is een vrouw met heel veel levenservaring. Marja straalt een hele fijne positieve energie uit. Haar manier van Mindfulness en bewegen/coachen is precies de manier hoe Mindul Run zijn visie heeft. Een aanrader voor iedereen die graag een beetje positieve energie wil.”
Ilona

Ont-moet Wandeling

Gratis videocall

 

Meer info over de gratis MINDbooster videocall

 

Acces Bars®

Meer info over Acces Bars

"Hoi Marja,  hopelijk is alles goed met jullie? (Aardbeving, vulkaan uitbarsting). Met mij gaat t nog steeds goed. Ik realiseer me regelmatig dat ik "gewoon" geniet, van t leven, n strandwandeling,  iets kleins. En dat ik veel beter kan loslaten,  zowel emoties als gedrag. Ik ben dus n dankbaar mens, mede dankzij jouw behandelingen! Op naar de volgende keer😉! 
Evelien
“Van de week heb ik een BARS sessie ervaren bij Marja. Ik kwam binnen met een batterij van bijna 0 door een enorme vermoeiende periode van een aantal maanden vol spanning en hectiek. Ik voelde dat ik zwaar was maar halverwege de behandeling werd ik steeds lichter. Ik kwam na deze "therapie" weer opgeladen naar buiten en heb de nacht erna geslapen als een blok. BARS is een hele fijne methode om je energie weer op te laden, tot rust te komen en vervolgens weer het drukke leven in te kunnen. Het voelt nu alsof alles om me heen druk is en ik als een oase van rust blijf staan. Echt een aanrader en zeker bij Marja! Marja is eigenlijk al de rust zelve. Gewoon een topper!”
Angelique
Virtual Assistent
"Fijne wandelcoaching gehad. En altijd blij wanneer Marja weer terug in NL is, voor een Bars behandeling! Het is erg fijn bij Marja op de tafel, voel mij erg op mijn gemak. Ik voel me enorm verlicht na zo'n barsbehandeling, mijn rugzak met ballast laat ik daar 🙂
Christianne
"Een aantal weken geleden kwam ik bij Marja Hofman met een heel vol hoofd en een pijnlijke schouder. Marja begon met de BARS en ik voelde allereerst mijn schouder ontspannen en de pijn wegglijden, vervolgens raakte mijn hele lichaam lekker ontspannen en viel ik zowaar in slaap. Aan het eind van de sessie voelde ik me licht en was mijn hoofd leeg. Nou Marja als mijn hoofd weer te vol raakt weet ik waar ik moet wezen. Ik raad het iedereen aan👍"
Annet
secretaresse

Meer info over Acces Bars

Yoga

Meer info over het  6 weeks Mindful BEWUST Fit & Ontspannen traject

 

"Jij hebt mij zoveel geleerd en zelfvertrouwen gegeven. Blij dat ik jou heb mogen leren kennen!"
Gitta
Ervaring na het volgen van het 8-weeks Yoga/Mindfulness traject
Ervaringen na het 8-weeks Yoga/Mindfulness traject
rust stressvrij spanningloslaten retraite
Chat openen
Hulp nodig of vragen?
Hoi! Hoe kan ik je helpen?