Sinds begin 2022 ben ik naast Access Bars® ook Access Consciousness® Bodyprocess gecertificeerd om jou meer ontspanning in je lichaam / geest te laten ervaren. Ik kijk welke behandeling bij jouw klacht of ongemak past ter verbetering van de kwaliteit van  jouw leven.

Wat is ACCESS CONSCIOUSNESS®?

Er gebeurt zoveel in je hoofd dat je soms niet meer weet wat je voelt, dat je niet meer voelt wat goed is voor jou. Door vanuit je verstand, je hoofd, je leven te beredeneren kom je verder van je gevoel, van wat goed is voor jou, af te staan waardoor je spanning en stress zult ervaren.

Een Access Consciousness® behandeling herstelt het contact tussen je hoofd en je lichaam. Body en mind gaan weer samenwerken, waardoor je ruimte en lichtheid zult ervaren.

Access Consciousness® is een zorgzaam en ontspannend proces waarmee je allerlei levensthema’s losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Daar waar coaching vooral door praten werkt, is het bij Access Consciousness® juist niet nodig om veel woorden te gebruiken.

 

Bij welke klachten kan een Access Consciousness® behandeling nuttig zijn?

Een sessie kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij onder andere aan:

 • lichaamspijn
 • angsten en fobieën
 • overprikkeling
 • burn out
 • depressie
 • Rusteloosheid
 • vermoeidheid
 • slapeloosheid
 • migraineklachten
 • hypersensitiviteit
 • concentratie
 • (examen)stress
 • ADHD/ADD

access consiousness, ontspanning, lichaamsherstel, burnout

 

Dè hamvraag bij Access Consciousness® is: “Hoe wordt het beter dan dit?”  Vraag en je zult ontvangen is één van de universele wetten. Je moet ergens om vragen om te ontvangen. 

 

access consiousness, ontspanning, lichaamsherstel, burnout

Welke effecten kan een een Access Consciousness® behandeling hebben:

 • Verhogen van je energie
 • Immuunsysteem versterkend
 • Betere leerprestaties
 • Beter slapen
 • Geduldiger
 • Betere concentratie
 • Daadkrachtiger
 • Stress verminderend
 • Innerlijke rust
 • Diepe ontspanning 

 

Ik leg hieronder de verschillende Access Consciousness behandelingen uit. Laat je er niet door overrompelen. Op basis van jouw verhaal en wat je nodig hebt kijken we samen welke behandeling het beste past bij jou op dat moment.

Access Bars®

Access Bars® zijn 32 energiebanen en -punten in en om het hoofd die gedurende een sessie worden aangeraakt. Door lichte aanraking van deze punten krijgt het lichaam de mogelijkheid om alles wat belemmert los te laten en ruimte te creëren zonder erover te hoeven praten.

Access Consciousness® Bodyprocess

Het meeste geschikte lichaamsproces voor jou voer ik hands-on uit. Tijdens de behandeling werk ik op ongemakken, lichamelijk trauma, blessures, pijn en de samenwerking tussen jou en je lichaam. Ondertussen ben ik voor 5 bodyprocessen gecertificeerd. Ik leg de werking ervan hieronder stuk voor stuk uit.

Rna

Een actueel bodyprocess werkt op alles rondom Covid en helpt het herstelproces te versnellen.

Soms loopt je hoofd over van de berichtgevingen omtrent het virus en ook al lijkt het virus op zijn retour ineens kan het in jouw gezin rond gaat. Dit body proces werkt op jouw overtuigingen, emoties en gevoelens van de voors- en tegens over het vaccin incl. boosters, over het virus en over het effect van het virus. Na dit body proces ga je makkelijker om met het nieuws en andere ontwikkelingen etc. rondom het virus.

Anti-bodies

Dit bodyprocess geeft Rust in je Hoofd en het brengt je weer in contact met je lichaam. Voornamelijk bedoeld voor mensen die veel in hun hoofd zitten en terug naar hun gevoel willen.  Persoonlijk heb ik al mooie successen mogen boeken met dit bodyprocess bij mensen met een burn-out of heel veel spanningen in hun leven. 

MTVSS (immuunbooster)

Deze afkorting betekent: Moleculair terminaal valentieafstotingssysteem. Waarschijnlijk zegt het je nog niets 😉 Ik leg het uit: dit bodyprocess activeert je immuunsysteem. Hoe gemakkelijk zeg je niet dat je een bepaalde kwaal onder de leden hebt. Door dit te zeggen en te geloven zet je de kwaal vast in je systeem. Als ik dit bodyprocess hands-on uitvoer zet ik jouw lichaam open voor nieuwe energieën waardoor jij weer meer kan of zijn. Deze immuunbooster maakt ruimte zodat er iets ander kan plaatsvinden.

Gezichtsvermogen corrigeren (neus- en bijholtes o.a. bij hooikoorts)

De kop spreekt voor zich. Dit proces draagt bij aan het corrigeren van het gezichtsvermogen. Tevens kan dit proces werken bij problemen met de neus- en bijholtes om maar een actuele te noemen bijvoorbeeld bij hooikoorts. Daarnaast kan ik dit bodyprocess inzetten bij traumatische ervaringen opgedaan aan de ogen bijvoorbeeld blootstelling aan felle lichten van flitslampen.

Circuits (schakelingen)

Jouw lichaam bestaat uit schakelingen, circuitjes. Deze kunnen door o.a. lichamelijk trauma onderbroken, open, kortgesloten, kapot, verdicht of inactief zijn geraakt. Het lichaam houdt dingen in moeilijkheid vast, waardoor het geen heling toelaat. Dit proces laat ik automatisch meelopen als ik een Access Bars behandeling geef. Als op zichzelf staand proces zet ik het in op plekken waar het lichaam chirurgie heeft ondergaan of waar de huid is gesneden of gescheurd.

Praktisch

Jouw lichaam geeft aan welke behandeling, een Access Consciousness® Bodyprocess- of Access Bars®behandeling, het nodig heeft.

Tijdens de sessie mag je ontspannen met je kleren aan op mijn massagetafel liggen.

Een sessie van ongeveer 75 minuten kost 95 euro. 

Dit is wat anderen zeggen na een Access Consciousness® behandeling:

"Van de week heb ik een BARS sessie ervaren bij Marja. Ik kwam binnen met een batterij van bijna 0 door een enorme vermoeiende periode van een aantal maanden vol spanning en hectiek. Ik voelde dat ik zwaar was maar halverwege de behandeling werd ik steeds lichter. Ik kwam na deze "therapie" weer opgeladen naar buiten en heb de nacht erna geslapen als een blok. BARS is een hele fijne methode om je energie weer op te laden, tot rust te komen en vervolgens weer het drukke leven in te kunnen. Het voelt nu alsof alles om me heen druk is en ik als een oase van rust blijf staan. Echt een aanrader en zeker bij Marja! Marja is eigenlijk al de rust zelve. Gewoon een topper!"
Virtual Assistent
"Een aantal weken geleden kwam ik bij Marja Hofman met een heel vol hoofd en een pijnlijke schouder. Marja begon met de BARS en ik voelde allereerst mijn schouder ontspannen en de pijn wegglijden, vervolgens raakte mijn hele lichaam lekker ontspannen en viel ik zowaar in slaap. Aan het eind van de sessie voelde ik me licht en was mijn hoofd leeg. Nou Marja als mijn hoofd weer te vol raakt weet ik waar ik moet wezen. Ik raad het iedereen aan‘"
Management assistent
Chat openen
Hulp nodig of vragen?
Hoi! Hoe kan ik je helpen?