Het gaat maar door…

Ach ik weet precies hoe jij jezelf voelt. Constant malen er gedachten door je hoofd. Een eindeloze to-do-list en nooit tijd voor jezelf. Het stopt werkelijk nooìt. Even zitten met een bakje thee eindigt al snel in een piekersessie. Het is gewoon herrie in je hoofd. En net als je denkt het ene ‘uitgedacht’ te hebben dan floep is daar het volgende al waar je je hoofd over gaat breken. 

Stilte

Een time-out is waar je behoefte aan hebt. Iemand die net even een paar praktische tips geeft hoe je met die herrie in je hoofd om kunt gaan zodat er Rust ontstaat.

Prikkels

Vergeet niet dat het aantal prikkels dat je hoofd te verwerken krijgt enorm is toegenomen de laatste jaren door onder andere social media. Bij social media komen de prikkels ongevraagd binnen. Prikkels van dingen die je niet wilt weten, je vraagt er niet om maar je krijgt ze wel binnen. Je moet al sterk in je schoenen staan om bewust met social media om te gaan. Naast social media is de tv ook een boosdoener. Waren er vroeger 3 zenders en zonden ze vanaf 17.00 uur uit tegenwoordig kan je 24/7 tv kijken naar wat je maar wilt. Naast een heel scala aan zenders kan je nu op elk gewenst moment een serie bingewatchen, achter elkaar af kijken. 

 

 

Het probleem is niet het probleem. Het probleem is dat je het probleem te veel overdenkt.

online mindful coaching

 

Het helpt!

Graag schiet ik jou snel te hulp in een situatie van overprikkeling of als je behoefte aan Rust in je Hoofd daarom heb ik deze gratis 3 tips voor ‘Meer Rust in je Hoofd’ videocast gemaakt. Als je zo’n druk hoofd hebt dan wil je praktische doeltreffende tips.

Deze 3 tips voor ‘Meer Rust in je Hoofd’ videocast is 3 in 1:

  • je beweegt
  • je bent buiten
  • je hebt tijd voor jezelf.

Gùn jezelf dit half uur!

Praktisch

Eenvoudige praktische tips maar die net wel de scherpe kantjes van de gedachtestroom in je hoofd af kunnen halen. Zo dat jij een moment Rust kan ervaren. Even geen gedachten, hoe heerlijk klinkt dat.

Het zijn geen ingewikkelde tips. Ik begrijp dat je daar geen tijd voor hebt. Jarenlang was ik expatmoeder, naast al het ‘normale’ kreeg ik te maken met een ander land, cultuur en omgeving.

Met praktische tips kan je iets. Je wilt geholpen worden op een eenvoudige praktische manier en met deze tips voorzie ik daarin.

Dé verandering

Blijkbaar ben jij niet tevreden met hoe jouw leven momenteel verloopt. Je hebt teveel sores aan je hoofd. Iets daaraan veranderen is meer dan deze 3 tips voor Meer Rust in je Hoofd videocast downloaden.

Als jìj iets wil veranderen aan je leven, dat is volgens mij precies de reden, dat je mijn gratis weggever wilt downloaden. Dan kòst je dat moeite om die verandering door te voeren. De belangrijkste investering komt dus écht uit jezelf en is een kadootje voor jezelf. De tips heb ik heel basic gehouden en ik raad je aan om niet meteen met alle tips tegelijk aan de slag te gaan.

Benieuwd naar deze gratis weggever, 3 tips voor ‘Meer Rust in je Hoofd’ videocast?

Vul hieronder het formulier in.

Chat openen
Hulp nodig of vragen?
Hoi! Hoe kan ik je helpen?