Jullie hebben een wens: een kinderwens

Hoe makkelijk dat deze wens bij de één uitkomt, zo lastig en gecompliceerd kan het bij de ander zijn. Vaak wordt dan gekozen voor de medische molen waaronder allerlei onderzoeken zowel bij de papa als de mama nodig zijn.

Wist je dat er ook energetisch of emotioneel een blokkade of belemmering in de weg kan zitten? Hoe vaak hoor je niet dat er ondanks alle onderzoeken waar niets uit kwam er na jaren toch een spontane conceptie plaatsvindt?

kinderwens zwangerschap

 

In Japan neemt een koppel 2 jaar de tijd om zich voor te bereiden op alleen al de conceptie. Ze zorgen dat er zo min mogelijk stress in hun lijf en leven komt. Ze laten zich medisch onderzoeken maar ook energetisch!

Om dat laatste voor jullie mogelijk te maken heb ik een speciaal kinderwens NEI-consult. Ik neem uitgebreid de tijd om jullie allebei energetisch en emotioneel te onderzoeken met behulp van NEI-therapie en de biotensor. Natuurlijk kan het zo zijn dat jullie ervoor kiezen om mama eerst alleen te laten komen.

Eventuele blokkades of belemmeringen kan ik loskoppelen en afvoeren om de weg energetisch en emotioneel vrij te maken.

Voor een kinderwens NEI-consult plan ik meer tijd in dan voor een regulier NEI-consult, de prijs is 135 euro.

 

P.S. Mogelijk wil je voordat je een consult boekt contact met mij hebben. Door op deze tekst te klikken kan je je contactgegevens achterlaten.

Chat openen
Hulp nodig of vragen?
Hoi! Hoe kan ik je helpen?