Hoera jullie zijn zwanger! Gefeliciteerd!

Waar de zwangerschap voor de één een ‘gezonde’ ziekte is en er doorheen fietst alsof er niks aan de hand is, zo kan het voor de ander een kwelling zijn van misselijkheid, overgeven en andere kwaaltjes.

Zo kan NEI-therapie ondersteunend zijn bij jouw zwangerschapsklachten of -kwaaltjes maar ook op emotioneel vlak. Het nieuwe onbekende maakt dat je mogelijk last hebt van angsten en onzekerheden. Daartegenover staat dat je jezelf juist op andere momenten ook heel blij voelt. Deze tegenstrijdige emoties hebben impact op jouw leven.

Jouw angsten, onzekerheden en andere emoties kan ik behandelen zodat je meer kan ontspannen en genieten van je zwangerschap.

Tot week 12 in de zwangerschap werk ik alleen met jou als moeder. In de eerste 12 weken van de zwangerschap heeft je kindje al zijn of haar energie nodig om zich te ontwikkelen.

Het bijzondere is dat vanaf week 12 van de zwangerschap ik in een NEI-consult contact kan leggen met de baby. Misschien heeft je kindje een boodschap voor je. Hoe mooi en bijzonder een echo is kan ik uit ervaring zeggen dat dit consult al verdieping geeft aan jullie band.

Later in de zwangerschap

Vervolgens raad ik aan om tussen week 28 en 40 nog 2 zwangerschaps NEI-consulten in te plannen. De laatste aan het einde van de zwangerschap is bedoeld om beide ouders en de baby klaar te maken voor de bevalling en geboorte.

Eventueel kunnen we ook tijdens de bevalling/geboorte contact onderhouden om te kijken of er op energetisch vlak hulp nodig is.

 

zwangerschap zwangerschapsbegeleiding

Zwangerschapsbegeleiding

Speciaal hiervoor heb ik een zwangerschapspakket samengesteld. Het zwangerschapspakket bestaat uit:

  • moederconsult: tot en met week 12
  • consult met het kindje: na week 12 van de zwangerschap
  • 2 consulten met ouders en het kindje: tussen week 28 en 40. Waarbij de laatste gericht is op de de geboorte/bevalling
  • consult met de ouders en het kindje: na de geboorte/bevalling

Dit pakket heeft een waarde van 800 euro waar jullie 675 voor betalen. Het contact tijdens de bevalling/geboorte hoort in het pakket zonder extra kosten.

 

 

P.S.  Natuurlijk staat de optie open om een los consult te boeken.

Chat openen
Hulp nodig of vragen?
Hoi! Hoe kan ik je helpen?