“Het kwam op mijn pad en het voelde goed”

Dit zijn mijn eigen woorden. De weg die ik aflegde was van een echte stresskip naar yoga-docent.

Rust en Bewustwording. Voor mij is het dagelijkse kost. Nee, ik zit echt geen hele dag op een meditatiekussen.

rust bewustwording yoga

Als stresskip leefde ik vanuit mijn hoofd. Ik leerde dat los te laten en kan nu vanuit mijn hart leven. Ik voel of iets kloppend voelt voor mij.

Het is een weg geweest. Die weg startte ik met de eerste voorzichtige stapjes op mijn yogamat. Ik had nooit gedacht dat ik yoga-docent zou worden.

Mijn leven liep zo… 2 jaar woonde ik met mijn gezin in Thailand. Die 2 jaar zijn voor mij mijn grootste inspiratiebron geworden voor mijn yogalessen. Pas daarna deed ik de opleiding tot yoga-docent en gaf ik 2 jaar lang in Amerika minstens 3 yogalessen per week.

rust bewustwording yoga

Ik kan wel stellen dat het mijn kracht is om yoga laagdrempelig en heel aards te brengen.

Mijn doel is om jou bewust te maken van je lichaam. Ik help jou Rust in je Hoofd te creëeren en Beter te worden in Voelen.

Ik hou van praktisch en doeltreffend. Daarom heb ik de yogalessen makkelijk inpasbaar in jouw leven gemaakt:  4 yogalessen van een half uur verdeeld over 4 weken.

Elke week een nieuwe les. Eventueel kan je de lessen herhalen. Ze blijven tot 15 juni a.s. staan dus je hebt alle tijd om te herhalen. 

Omdat het filmpjes zijn is het lastig vragen stellen, schroom niet om contact met mij op te nemen. Als er bijvoorbeeld iets niet duidelijk is of je een andere vraag hebt. Graag per Whats app: 06-53681500. 

Even de details op een rij:

  • 4 yogalessen van een half uur
  • 11 mei t/m 1 juni*
  • Elke week een nieuwe les
  • Je doet de les als het voor jou uitkomt
  • Prijs: 25 euro voor de 4 lessen.

* je kunt elke les 2 weken terugkijken.

 

* Per Whats app doorgeven dat je mee wilt doen kan ook: 06-53681500.

Chat openen
Hulp nodig of vragen?
Hoi! Hoe kan ik je helpen?