‘Had ik maar naar mijn gevoel geluisterd!’ Maar waarom deed je het niet? Gewoon omdat je het niet hebt geleerd. Verstandelijk was het namelijk beter om voor de andere mogelijkheid te gaan.

 

Zo kan je waarschijnlijk verschillende voorbeelden noemen dat je niet luisterde naar je gevoel maar deed wat je bedacht had als betere keuze omdat je het kon onderbouwen. Achteraf bleek namelijk je gevoel het toch bij het rechte eind te hebben.

Zelfleiderschap Van denken naar voelen Intuïtie is weten zonder denken

 

Hoe vaak luisterde jij niet naar je lichaam als het aangaf moe te zijn? ’s Avonds moe neer ploffen op de bank is dagelijkse kost in plaats van die tijd aan jezelf of iets leuks te besteden.

Je hebt het gevoel dat je wordt geleefd. Nooit heb je écht tijd voor jezelf. Altijd sta je klaar voor andere mensen in je omgeving.

Je werk slokt een groot deel van je energie op en maakt dat een strakke planning belangrijk is. Onder deze druk sporten heeft geen zin want je komt niet tot de ontspannen staat van zijn waar sporten voor bedoeld is.

Wie stel je teleur?

Je wilt verandering, minder volgens een strak schema en met een minder kort lontje leven, maar je weet niet hoe. Je wilt niemand teleurstellen, dat je momenteel jezelf teleurstelt is nog niet in je op gekomen…

MOED betekent angst voelen & toch je HART volgen

Weg

Je gevoel vertelt je wat goed is voor jou. Wat goed is voor de 1 is niet automatisch goed voor de ander. Iedereen is anders, zit anders in elkaar, leeft anders en heeft een ander lichaam.

Je groeit op met het idee dat wat je doet het waarom ervan uit kan leggen. Die onderbouwing wordt je met de paplepel in gegeven. Maar waar is jouw gevoel? Hoe voel je je? Bijvoorbeeld in jouw baan, bij de keuzes die je maakt, je gezinsleven.

Jouw gevoel bij iets kan mijlenver weg liggen van de verstandige keuze, die je maakt of de situatie waarin je zit. Dat geeft spanning oftewel stress. Je hebt geen idee hoe je meer volgens je gevoel kan gaan leven.

Hulp

In de masterclass ‘Van je Hoofd naar je Hart (beter worden in voelen)’, die ik op zondag 6 november, 10.00 – 11.00 uur, organiseer ga ik je helpen beter te worden in (luisteren naar je) voelen.

Wat houdt de masterclass in?

Op zondag 6 november 10.00 – 11.00 uur Van je Hoofd naar je Hart (beter worden in voelen) geef ik live via Zoom deze masterclass van ongeveer een uur.

Jouw investering is een uur van je tijd, waarin ik jou dingen vertel maar waarin we ook actief aan de slag gaan om ‘uit je hoofd’ te komen.

Je krijgt van mij:

Een uur lang gaan we samen aan de slag. Ik vertel informatie maar we gaan ook actief aan de slag om de weg van je Hoofd naar de Hart af te leggen, zodat jij beter wordt in voelen.

Een paar praktische punten:

Thema: Van je Hoofd naar je Hart (beter worden in voelen

Dag: zondag

Datum: 6 november 2022

Tijd: 10.00 – 11.00 uur

Plaats: Zoom (de link krijg je van mij na betaling)

Investering: 1 uur van je tijd en 15 euro

Waarom ik dit doe?

Omdat ik de weg heb afgelegd van stresskip naar mindful coach. Ik herinner me als de dag van gisteren dat mijn hoofd overuren draaide. Echt vanalles speelde er door mijn hoofd. Dag èn nacht! Dat laatste kwam mijn nachtrust niet ten goede waardoor mijn stemming ook niet al te best was. Sinds ik meer volgens mijn gevoel ben gaan leven ben ik een leukere vrouw geworden. Ik voel precies wat bij mij past en wat niet. Van dingen doen die bij mij passen krijg ik energie. Het leven is tekort om mijn energie te stoppen in dingen die mij leegtrekken.

Ben je opzoek naar verandering, wil je af van je korte lontje en meer volgens je gevoel gaan leven zodat je ontspannen kan leven en werken? Dan is deze masterclass echt iets voor jou.

Dit is wat anderen zeggen over mijn workshops:

retraite ontspanning zelfzorg mindfulness
retraite ontspanning zelfzorg mindfulness
Chat openen
Hulp nodig of vragen?
Hoi! Hoe kan ik je helpen?