Het gaat maar door…

Ach ik weet precies hoe jij jezelf voelt. Constant malen er gedachten door je hoofd. Het lijkt wel een eindeloze to-do-list. Het stopt nooìt. Het is gewoon herrie in je hoofd. En net als je denkt het ene ‘uitgedacht’ te hebben dan floep is daar het volgende al waar je je hoofd over gaat breken. 

Stilte

Een time-out is waar je behoefte aan hebt. Iemand die net even een paar praktische tips geeft hoe je met die herrie in je hoofd om kunt gaan zodat er Rust ontstaat.

Prikkels

Vergeet niet dat het aantal prikkels dat je hoofd te verwerken krijgt enorm is toegenomen de laatste jaren door onder andere social media.

Het helpt!

Graag schiet ik jou snel te hulp in een situatie van overprikkeling of als je behoefte aan Rust in je Hoofd daarom heb ik deze spiekbrief gemaakt. In zo’n situatie wil je meteen tips waar je iets mee kan.

Praktisch

5 eenvoudige praktische tips maar die net wel de scherpe kantjes van de gedachtenstroom in je hoofd af kunnen halen. Zo dat jij een moment Rust kan ervaren. Even geen gedachten, hoe heerlijk klinkt dat.

Het zijn geen ingewikkelde tips. Ik begrijp dat je daar geen tijd voor hebt. Jarenlang was ik expatmoeder, naast al het ‘normale’ kreeg ik te maken met een ander land, cultuur en omgeving.

Met praktische tips kan je iets. Je wilt geholpen worden op een eenvoudige praktische manier en met deze tips voorzie ik daarin.

Dé verandering

Blijkbaar ben jij niet tevreden met hoe jouw leven momenteel verloopt. Je hebt teveel sores aan je hoofd. Iets daaraan veranderen is meer dan een spiekbrief downloaden.

Als jìj iets wil veranderen aan je leven, dat is volgens mij precies de reden, dat je mijn gratis weggever wilt downloaden. Dan kòst je dat moeite om die verandering door te voeren. De belangrijkste investering komt dus écht uit jezelf en is een kadootje voor jezelf. De tips heb ik heel basic gehouden en ik raad je aan om niet meteen met alle 5 meteen aan de slag te gaan.

Benieuwd naar mijn nieuwe weggever, de spiekbrief, Eerste hulp voor Meer Rust in je Hoofd?

Vul hieronder het formulier in.

Chat openen
Hulp nodig of vragen?
Hoi! Hoe kan ik je helpen?