Ben jij één van die vrouwen die zichzelf continu op de tweede plek zet?

Hoe vaak kan je ongestoord iets voor jezelf doen èn het ook afmaken tot het punt dat je in gedachten had. Het antwoord kan ik raden…

Altijd ben je aan het zorgen. Aan het zorgen voor je gezin, mensen in je omgeving zoals je (schoon)ouders, misschien zelfs al kleinkinderen.

Die opgroeiende / studerende kinderen maken het je niet makkelijker. Op oproep basis ben je beschikbaar voor ze. Zo ook voor je (schoon)ouders. Ze wonen nog op zichzelf maar willen in contact blijven met jou en hun kleinkinderen zodat ze regelmatig een beroep op je doen op het gebied van ondersteuning bij het gebruik van social media enz. 

Juist in dat ongeplande, op oproep basis, zit het addertje. Je wilt niemand teleurstellen dus jij gooit je plannen om, om ze te helpen. Jij bent het die concessies doet. Die concessies ten koste van jezelf…

Al ben je niet ‘hands on’ aan het zorgen dan malen de zorgen door je hoofd met vaak een slechte of mindere nachtrust als gevolg.

 

“Je zorgen maken is net als schommelen…

Het houdt je bezig, maar het brengt je nergens.”

 

Je wilt verandering maar weet niet hoe. Je hebt heel je leven voor anderen gezorgd ten koste van jezelf en je weet niet hoe het is om te leven op jouw voorwaarden. Voor het doorbreken van die cirkel heb je hulp nodig. 

‘Been there, done that’

En zo zie ik veel vrouwen rond mijn leeftijd worstelen. Worstelen met het vinden van tijd voor zichzelf, rust in hun hoofd en die tegen hun grenzen aanlopen waardoor ze zichzelf strak voelen en al snel chaggie reageren. 

Die tijd voor jezelf is niet egoïstisch bedoeld maar juist om op te laden. Weet je door tijd voor jezelf te creëren ontstaat er ruimte en rust in je hoofd, waardoor je grip krijgt op je malende gedachten en je beter slaapt. Dit maakt dat je nog beter èn op een ontspannen manier kan zorgen. 

De eerste stap naar verandering maak ik makkelijk voor jou want ik organiseer een GRATIS Pak de regie over jouw leven-Challenge .

Wat houdt de Pak de regie over jouw leven-Challenge in? 

3 dagen, maandag 3 t/m woensdag 5 augustus, ga ik live via een besloten facebookpagina 45 minuten wandelen / hardlopen in combinatie met mindfulness & yoga. Aanvang om 8.30 tot ong 9.15 uur

Kan je er (een keer) niet live bij zijn? Niet getreurd de sessie is via de facebookgroep terug te kijken.

Jouw investering is 3x 45 minuten; 3 sessies om je kennis te laten maken met eenvoudige oefeningen mèt achtergrondinformatie die je makkelijk in je drukke dagelijkse leven kan integreren.

Waarom ik dit doe? Omdat ik weet hoe lastig het is om hulp te vragen als je tegen je grenzen aanloopt en alleen maar druk bent met het zorgen voor anderen waardoor je amper tijd voor jezelf overhoudt. Bij mijzelf was een gratis challenge volgen ook de eerste stap naar verandering. Hierdoor kreeg ik zo’n andere blik op mijn situatie dat ik meteen doorhad dat al dat gestress geen nut had. Bovendien ontdekte ik dat ik een leukere vrouw was zonder aan alles en iedereen te willen voldoen.

Ben je opzoek naar verandering, wil je rust in je hoofd en niet langer geleefd worden door je omgeving?

Laat hieronder je emailadres achter om mee te doen.

Chat openen
Hulp nodig of vragen?
Hoi! Hoe kan ik je helpen?