Mindful Oplaad-dag

Na een dag hard werken reageer je snel op een appje in de vriendinnengroepsapp om daarna nog even lekker op de bank te genieten van je welverdiende kop thee. Net als je je telefoon hebt weggelegd gaat heel de groep op de app los.

Daar gaat je spaarzame tijd voor jezelf…

Onlangs waren mijn schoonouders hier op de Filipijnen. Super gezellig en leuk om ze eindelijk te laten zien waar en hoe we wonen. Ook zag ik meteen de valkuilen als moeder en vrouw onder ogen want ongemerkt ging ik concessies doen ten koste van mezelf. Het gevolg was dat ik irritatie voelde opkomen.

 

“Laad me met rust”

 

 

Klik hieronder op de knop om het inschrijfformulier in te vullen.

 

 

Tot ik de tijd nam om te mediteren en tot het inzicht kwam dat die irritatie niet door hun veroorzaakt werd maar juist door mezelf. Zij vroegen niet aan mij om tijd voor hun te maken en vanalles met ze te ondernemen. Ik legde het mezelf op.

Zo zie ik dat bij de vrouwen om mij heen ook gebeuren. Wie legt jou iets op? Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? Wat gebeurt er als je tijd voor jezelf neemt?

Gelukkig bracht het mediteren voor mij helderheid. Sinds ik buiten bewegen, hardlopen of wandelen, combineer met yoga en mindfulness, zie ik die valkuilen in.

Op vakantie gaan met je gezin is super gezellig maar als moeder ben je nooit vrij. Je gezin doet constant een beroep op je. 

Wees eerlijk: hunker jij af en toe niet naar even geen verantwoordelijkheden hebben? Even ’uit’ te kunnen staan?

Daarom gun ik jou een dag helemaal voor jezelf. 

Een dag waarin wij samen op pad gaan, 1-op-1, het strand op maar waarin ook tijd voor jezelf is om jezelf even terug te trekken. Een privé yogasessie of een Acces Bars sessie zorgt ervoor dat jij ontspannen en opgeladen terug naar je dagelijkse leven gaat.

De mini retreat dag, de Mindful Oplaad-dag is er voor jou als je wilt weten hoe je rust in je leven kunt brengen waardoor je jezelf meer in balans en rustig voelt en je gaat naar huis met concrete, praktische en eenvoudig toe te passen tips om die rust vast te houden, zodat je nog beter kan zorgen voor de mensen rondom je.

Neem je wandel- of hardloopschoenen mee en zet je telefoon uit.

De dag vindt plaats bij  Centrum Qi in Breskens op loopafstand van het strand.

De data in april zijn vervallen. Neem contact op om in overleg een dag af te spreken. 

 

Hoe ziet de dag eruit:

 • We beginnen ‘s morgens met een wandeling of hardloopronde gecombineerd met coaching, mindfulness, yoga en ademhalingsoefeningen op het strand (nog anderhalf uur)
 • Een gezonde lunch
 • Tijd voor jezelf: neem dat tijdschrift of dat boek mee wat al weken op je ligt te wachten
 • ‘s Middags is er tijd voor een privé yogasessie of een Bars behandeling.

Wil jij:

 • Een dag helemaal voor jezelf?
 • Meer rust in je drukke leven?
 • Meer balans in je leven?
 • Een dag opladen?

Na de Mindful Oplaad-dag:

 • Voel jij jezelf ontspannen
 • Ben je energieker 
 • Voel je jezelf rustig en weet je hoe je die rust kan vasthouden

De prijs voor deze compleet verzorgde dag is 495 euro.

Klik hieronder op de knop om het inschrijfformulier in te vullen.

 

 

Chat openen
Hulp nodig of vragen?
Hoi! Hoe kan ik je helpen?