Je hebt altijd klaar gestaan voor je gezin, je werk en andere mensen in je omgeving. En nu is het voor jouw gevoel genoeg geweest. Je wilt je in jezelf verdiepen zonder dat er een beroep op je wordt gedaan. Je staat bewust in je leven, je besteed aandacht aan gezonde voeding maar zodra er een beroep op je wordt gedaan ontbreekt het aan standvastigheid en doe je tóch weer concessies ten koste van jezelf. De grote slag die je wilt maken is meer naar jezelf, je gevoel, luisteren en de regie over je leven pakken in plaats van ‘geleefd worden’.  

Wanneer heb jij tijd om iets te doen wat jij leuk vindt? Iets te doen helemaal voor jezelf? Met de volle aandacht zonder dat er een beroep op je wordt gedaan? Jezelf in iets wat je interesseert verdiepen, gewoon even compleet ‘op gaan’ in wat jij leuk vindt. 

Het voelt alsof je altijd op oproep basis beschikbaar bent voor jouw gezin, je familie en andere mensen in jouw omgeving. Je doet vaak concessies ten koste van jezelf. 

Ondanks dat je regelmatig een moment voor jezelf neemt, heb je het gevoel dat dat niet voldoende is. Je hebt behoefte aan meer dan ‘een moment’ tijd voor jezelf.

Je merkt dat je emmer langzaam over begint te lopen. Je wilt ontspannen in het leven staan, op spontane uitnodigingen in kunnen gaan zònder eerst je agenda te raadplegen. Je voelt dat je ‘strak’ bent en grapjes niet kan waarderen.

Je wilt bewuste keuzes maken op basis van je gevoel en deze niet laten afhangen van anderen. Je bent de grip op je leven kwijt. Je wilt weer gewoon kunnen genieten door jezelf op de eerste plek te zetten. Niet om egoïstisch te zijn, maar juist omdat je nog veel beter voor de mensen om je heen kunt zorgen door in de eerste plaats goed voor jezelf te zorgen.

Veel vrouwen van rond de 50 jaar zitten in dezelfde positie. Na jaren voor het werk, het gezin etc klaar te hebben gestaan, is het tijd voor zichzelf.

Je wilt vanuit je hart leven, op jouw flow. Je wilt je overgeven aan de ‘golven’ van jouw leven. Door bijvoorbeeld rust te pakken op momenten dat jouw lijf daarom vraagt in plaats van verstandelijk je agenda af te werken of jouw bezigheden af te breken omdat er een beroep op je gedaan wordt.

Rust nemen onderweg

Het LeeF-programma ‘Pak de Regie’ is een exclusief coachingsprogramma wat eenvoudig zonder enige voorkennis gevolgd kan worden. 

Het programma is een combinatie van buiten bewegen, mindfulness, yoga en 1-op-1 coaching. Deze combinatie heeft voor mij ervoor gezorgd dat ik op een ontspannen manier rust vind in mijn hectische expatleven. 

Buiten bewegen, hardlopen of wandelen, maakt dat je letterlijk en figuurlijk uit je thuissituatie stapt. Er wordt even geen beroep op je gedaan. Je neemt even afstand om opgeladen weer naar huis terug te keren. 

Het stuk mindfulness zorgt ervoor dat je meer ‘in’ het moment kan genieten omdat je je hoofd leegmaakt zonder zweverigheid. Je leert hoe je grip kunt krijgen op je gedachten, zodat je meer van het moment kunt genieten zonder je continu zorgen te maken om dingen in het verleden of de toekomst. 

De yoga maakt dat je het kunnen en de beperkingen van jouw lichaam leert kennen. De yoga-oefeningen zorgen voor bewustwording, bewustwording van jouw grenzen: lichamelijk èn geestelijk. Body & mind zijn één. De vertaalslag van wat er in je hoofd en je lichaam afspeelt maakt dat jij precies voelt wat goed is voor jou.

Tijdens de 1-op-1 coaching achterhalen we jouw grootste persoonlijke challenge, die jou er nu van weerhoudt om de regie te pakken / grip te krijgen over jouw leven en jij tegelijkertijd ontspannen in je leven kan staan. Dat laatste kan je jezelf nu niet voorstellen omdat je amper aan ontspannen toekomt.

Na het volgen van het programma kan jij meer genieten en op een ontspannen manier in het leven staan. 

“Worrying does not empty tomorrow of its troubles. It empties today of its strength.”

Hoe ziet het LeeF-programma ‘Pak de regie’ eruit?

Zoals de naam al verklaart leer je om de regie over je leven te pakken. Je laat je niet meer leiden door anderen. Je leert duidelijk aan te geven o.a. wanneer je tijd voor jezelf nodig hebt of wanneer je beschikbaar bent voor je omgeving.

In het programma leer je onder andere nog meer vanuit je gevoel te leven, wat je rust in je hoofd oplevert.

Wat houdt het programma in:

 • Ik motiveer en inspireer je om minstens 2x per week naar buiten te gaan om te bewegen. De lengte van je ronde en het tijdstip bepaal jezelf.
 •  
 • Om de twee weken is er een 1-op-1 coachingssessie (totaal 8),  tijdens dit contactmoment kan je bespreken waar jij tegen aan loopt maar ook kan je zelf een bepaald onderwerp aangeven waarin jij gecoacht wilt worden.
 • een jaar lang exclusief toegang tot mijn besloten facebookgroep waarin ik maandelijks een Masterclass geef in de vorm van de Social Walk & Mindful Talk

Na het volgen van het LeeF-programma ‘Pak de Regie’:

 • leef je meer vanuit je gevoel en je intuïtie zonder na te denken, wat je rust in je hoofd oplevert
 • ken je jouw lichaam met zijn kunnen en beperkingen
 • leer je je eigen valkuilen (h)erkennen
 • kan jij beter loslaten, laat jij dingen zijn zoals ze zijn. Je accepteert situaties makkelijker. Je bent minder/ niet gehecht aan een bepaalde uitkomst, aan een bepaald beeld over jezelf en de ander etc.
 • kan je beter je grenzen aangeven / bewaken en heb je meer energie om thuis en op je werk alle ballen op een speelse manier in de lucht te houden
 • sta je ontspannen in het leven en laat jij je niet langer van je stuk brengen door stress.

Wil jij:

 • grip op leven?
 • minder ren- en vliegwerk?
 • een leven zonder zorgen? Zonder piekeren?
 • weten hoe je je grenzen aangeeft èn kan bewaken?
 • meer bij jezelf blijven en je minder laten afleiden?
 • een no-nonsens aanpak?
 • jezelf een schop onder je kont geven om dingen mogelijk te maken?

Het complete programma kost 1195 euro. 

Ik begrijp dat het een behoorlijke uitgave is vandaar dat ik je graag de mogelijkheid bied om het bedrag in termijnen te betalen.

Betaling in 3 termijnen van 425 euro of in 5 termijnen van 264 euro. Geld mag namelijk niet de reden zijn om iets niet te doen. Op het moment dat je keuzes maakt op basis van jouw overtuiging t.o.v. geld, dan doe je dat op basis van angst en onzekerheid, waardoor je precies dat aantrekt: Nog meer angst en onzekerheid. Zelf heb ik meerdere malen in coaching programma’s en trainingen geïnvesteerd, ondanks dat ik het geld niet op mijn rekening had staan vanuit het vertrouwen dat de situatie verandert. En dat heeft zich keer op keer bewezen. 

Belangrijk bij coaching is dat er van beide kanten een klik is daarom vindt er vooraf een match call plaats. 

Dit programma is beschikbaar voor een selectief aantal vrouwen. Vrouwen die op dezelfde no-nonsens manier in het leven staan als ik, zodat ik jou mijn volledige aandacht kan geven. Wil jij een transformatie doormaken? Dit is een deep dive dus niet voor iedereen weggelegd. Ik werk maar met een paar vrouwen dus als jij het aandurft om die zelfbewuste en ontspannen vrouw/moeder te  worden, die je graag wilt zijn…

Klik dan op de knop hieronder om de match call aan te vragen.

 

 

 “Tension is who you think you should be. Relaxation is who you are.”

 

 

Veel gestelde vragen:

 1. Wanneer start het LeeF-programma ‘Pak de Regie’?

Het programma start  in onderling overleg na de match call. Dit is een intensief programma wat maakt dat ik maar met een paar vrouwen werk. 

 1. Wat kost het LeeF-programma ‘Pak de Regie’?

Het totale programma kost inclusief de 1-op-1 coaching 1195 euro.

Eventueel kan er in termijnen betaald worden: 3 termijnen van 415 euro of in 5 termijnen van 275 euro.   

 1. Hoelang duurt het programma?

Het programma duurt 3 maanden.

 • Ik motiveer en inspireer je om 2x per week naar buiten te gaan om te bewegen
 • Om de twee weken is er een 1-op-1 coachingssessie (totaal 8), tijdens dit contactmoment kan je bespreken waar jij tegen aan loopt maar ook kan je zelf een bepaald onderwerp aangeven waarin jij gecoacht wilt worden, dat kan op het gebied van hardlopen of wandelen zijn maar ook op persoonlijk vlak
 • een jaar lang exclusief toegang tot de besloten facebookgroep waarin ik maandelijks een Masterclass geef.

 

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar mindfulnessatelier@gmail.com of WhatsApp me op 06 53 68 15 00

Wil je graag aanmelden voor het LeeF-programma ‘Pak de Regie’ dan zou ik van tevoren graag even met je sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is. Stuur mij dan vrijblijvend een mail of een WhatsApp om een afspraak te maken zodat ik met je mee kan denken of dit een slimme stap is voor jou. Dit is dan ook geen sales call maar een match call.