LEEF je mooiste leven!

Waar had je gedacht nu te staan?

Ga even 20 jaar terug in de tijd. Waar had jij toen gedacht nu te staan? Klopt waar je nu staat in je leven met wat je toen in gedachten had? Doe je het werk wat je toen wilde? Wat voor andere ideëen had je qua reizen, gezin? 

Als dat niet zo is hoe komt dat dan? Waardoor is je leven anders gelopen? 

Mijn pad

Volgens verwachting ben ik secretaresse geworden, ik trouwde en kreeg twee mooie dochters, dit ging nog allemaal zoals ik had bedacht. 

De verhuizing naar het buitenland kwam in mijn plan niet voor maar zou ik voor geen goud hebben willen missen. 

Alleen terug naar Nederland gaan met de meiden vond ik minder. Zo liep ik tegen de Road Map to Success and Happiness van Michael Pilarczyk aan en deed ik mee aan één van de eerste sessies. Duidelijke antwoorden op zijn vragen had ik niet. Wat ik wel wist was dat ik  op een punt in mijn leven stond waar ik helemaal niet wilde zijn. Ik was absoluut niet happy en daar kwamen nog wat lichamelijke ongemakken bij waardoor ik twee keer binnen een jaar een pittige operatie moest ondergaan. Maar toch op dat moment dat ik mezelf inschreef zag ik dat er iets moest veranderen en dat ik de enige persoon was die dat in gang kon zetten. 

Anderhalf jaar later zag mijn leven er al heel anders uit. Ik was ondertussen Mindful Run instructeur en daarmee maakte ik van mijn hobbies, yoga, wandelen en hardlopen, mijn beroep. Dit voelt niet als werk, het is puur genieten.

mindfulness, hardlopen

Qua leeftijd voel ik mezelf een ‘inbetweener’, zoals ik het zelf noem: met kinderen, die op kamers wonen maar nog financieel afhankelijk zijn en ouders, die nog zelfstandig wonen maar die meer aandacht vragen. Niet meteen in de zin van hulp in de huishouding maar meer op organisatorisch vlak, bijvoorbeeld wat betreft verzekeringen of gsm gebruik.

Momenteel heb ik een mooi leven in de Filippijnen. Het klimaat vind ik heerlijk, de mensen zijn lief, mijn man heeft het goed naar zijn zin op zijn werk…niet onbelangrijk want dat is de reden dat we naar hier verhuisd zijn.

mijn dochters moeten missen (die kwamen toch al niet meer elk weekend naar huis) en  Mindful Run Terneuzen achter mij moest laten waren de enige offers die ik voor deze verhuizing heb moeten brengen. Maar ‘trust the process’ ik voelde dat er wel weer iets anders op mijn pad zou komen. Wat? Dat wist ik niet. Maar al snel na de verhuizing begon het te kriebelen en ontstond er een idee. Dat idee werkte ik uit naar het MOVE&beMINDful Virtual Coaching 10-motivaties programma.

Wat is er nodig voor een mooi leven? 

Misschien denk je meteen aan die hangmat onder een palmboom. Als je elke dag in die hangmat zou liggen dan verveelt dat op den duur ook. 

Voor mij bestaat een mooi leven uit nieuwe dingen ontdekken of een nieuwe sport/activiteit te proberen.

Blijf je uitdagen en verbazen! Ook reizen verrijkt je leven enorm. De contacten onderweg zijn onbetaalbaar. 

Wie kan jouw leven mooier maken?

Hierop is maar 1 antwoord mogelijk: JIJzelf! Jij beslist zelf over wat je doet.

Het is makkelijk om iemand of iets anders als ‘schuldige’ aan te wijzen. Maak eens zoals je vroeger onherroepelijk wel hebt gedaan een pistool van je hand. Je wijsvinger wijst naar voor, naar iets of iemand anders, je duim wijst omhoog, de middenweg, en drie (!!!) vingers wijzen naar jezelf.

Ben jij op een punt in je leven dat je denkt hier moet iets veranderen, hier moet verandering in komen dan help ik je graag. Online coaching op een tijd dat het voor jouw schikt. Tijdens het MOVE&beMINDful Virtual Coachingsprogramma help ik je door middel van het 10-motivatiesprogramma waarbij bewegen wordt gecombineerd met mindfulness, heel down to earth dus zonder zweverigheid. Het contact blijft niet beperkt tot die 10 motivaties want kan je dagelijks contact met mij hebben. Wil je meer weten klik dan op deze link: meer info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *