De feestdagen iedereen kijkt er naar uit maar menigeen heeft er ook een gemengd gevoel bij. Neem alleen de planning al, bij wie wanneer. Zo zijn er diverse hindernissen te nemen voordat het zover is.

De feestdagen brengen een hoop geregel en gedoe met zich mee. Je moet al heel sterk in je schoenen staan als je ze zonder stress en/of spanning kan overleven.

Wees eerlijk want zo kan je waarschijnlijk verschillende situaties bedenken die jou zo’n knoop in je maag gaven dat je liever in je pyjama ontspannen voor de tv had willen zitten.

Wie stel je teleur?

Hoe voel jij je als je alleen nog maar denkt aan de feestdagen? Als je een knoop in je maag voelt, is het een no-go…

Maarja je kan je moeder, schoonmoeder of andere familieleden niet teleurstellen…

Iemand wordt niet blij als jij voor je eigen geluk kiest. Maar jij zelf wel 😉

Je hebt al weinig vakantie en de feestdagen zijn voor jou ook een moment om extra op te laden.

Je kan ook kiezen voor iets tussenin het compleet voor jezelf kiezen en voldoen aan de wensen van anderen. Die verandering kan jij bewerkstelligen zodat iedereen tevreden is, inclusief jijzelf. Je wilt tenslotte nìemand teleurstellen.

 

FEESTDAGEN. Hoe lang moet zo’n familie in de oven?  

                                                                                                                           ~ Loesje

Tussenweg

Eigenlijk weet je precies hoe jouw ideale feestdagen er uit zien. Alleen de uitvoering is lastig en voelt verkeerd. Je denkt dat je egoïstisch overkomt als je helemaal gaat voor jouw ideale feestdagen.

Je hebt van kleins af aan meegekregen hoe de feestdagen horen te verlopen. Je moeder en/of schoonmoeder gaan zo teleurgesteld zijn.

Je gevoel vertelt je wat goed is voor jou. Wat jij nodig hebt om de feestdagen op jouw manier in te vullen.  

Jouw manier kan mijlenver weg liggen van de familietraditie. Als jij je familie niet wilt teleurstellen zul jij een weg moeten vinden om met die traditie ontspannen, zonder stress of spanning om te leren gaan. Als jij je hierin herkent dan is deze masterclass voor jou!

 

Hoe overleef ik de feestdagen zonder Stress of Spanning?

 

Een ontspannen Kerst!

In de masterclass ‘Hoe overleef ik de feestdagen zonder Stress of Spanning’, die ik op zaterdag 10 december 10.00 – 11.00 uur, organiseer ga ik je helpen jouw feestdagen zo in te vullen dat er niemand teleurgesteld wordt, òòk jij niet!

Wat houdt de masterclass in?

Op zaterdag 10 december 10.00 – 11.00 uur geef ik live via Zoom deze ‘Hoe overleef ik de feestdagen zonder Stress of Spanning’ workshop van ongeveer een uur.

Jouw investering is een uur van je tijd, waarin ik jou dingen vertel maar waarin we ook actief aan de slag gaan om te ervaren hoe jij zonder stress of spanning de feestdagen door kan komen.

 

Praktische informatie

Je krijgt van mij:

Een uur lang gaan we samen aan de slag. Ik vertel informatie maar we gaan ook actief aan de slag om te ervaren hoe jij zonder stress of spanning de feestdagen door kan komen.

De laatste praktische punten:

Thema: ‘Hoe overleef ik de feestdagen zonder Stress of Spanning’

Dag: zaterdag

Datum: 10 december 2022

Tijd: 10.00 – 11.00 uur

Plaats: Zoom (de link krijg je van mij na betaling)

Investering: 1 uur van je tijd en 15 euro

 

Waarom ik dit doe?

Jarenlang kreeg ik al stress bij de gedachte aan de feestdagen. Iedereen wilde ik tevreden houden en zelf lag ik na de feestdagen meestal ziek op bed. Ik had de feestdagen niet gebruikt om zelf op te laden. Ik was totaal aan mezelf voorbij gegaan.

Met het oplopend aantal gebroken gezinnen wordt alleen de planning er al niet makkelijker op. En dan komt de rest er nog bij.

Ik kan mij helemaal voorstellen dat je je soms tijdens het kerstdiner even wilt terugtrekken. Tijd voor jezelf.

Wil jij de feestdagen écht anders beleven, zonder een drastische andere invulling, zodat jij en je familie met een goed gevoel kunnen terugkijken op geslaagde feestdagen. Dan is deze masterclass echt iets voor jou.

Dit is wat anderen zeggen over mijn workshops:

Wat een heerlijke ochtend! Heerlijk gewandeld, mooie omgeving en goed en gezellig gezelschap. Heel leuk opgezet met de yoga en meditatie oefeningen afgewisseld. Ik kwam helemaal ZEN terug thuis
N.M.
Opleidingsadviseur
Hallo Marja, wat ben ik blij dat ik ervoor gekozen heb om mee te doen! Een super begin van het weekend ondanks mijn aarzeling om mijn 'zaterdagochtend' op te offeren. Fijne oefeningen in een relaxte sfeer, goed voor lichaam en geest. Heel erg bedankt voor weer een fijne ervaring!
A.L.
Kleurexpert
Chat openen
Hulp nodig of vragen?
Hoi! Hoe kan ik je helpen?