Je zit vol onrust. Klachten en kwaaltjes komen en gaan. In deze workshops help ik jou hoe jij je ademhaling in kan zetten om meer rust te creëren.

Je wilt een blijvende verandering. Je wilt Meer Rust. Niet voor een bepaalde periode maar dagelijks oproepbare rust. Rust als oplaadpunt om nog beter te kunnen functioneren thuis en op je werk.

Je baalt dat je ’s avonds total loss op de bank hangt. Je bent echt kapot. De avonden, die je zo graag gezellig met vriendinnen of al sportend door zou willen brengen. Hoe doen vrouwen, die wel afspreken of sporten dat?

Je leeft van vakantie naar vakantie. Stiekem heb je al geteld over hoeveel weken je weer vakantie hebt. Je vakantie gebruik je om bij te slapen en bij te tanken. Je gebruikt ‘m niet waarvoor je vakantie is bedoeld namelijk ontspannen en leuke dingen doen. Je doet wel leuke dingen maar in verhouding te weinig want ja je bent moe….

Gezond ademen voor Meer Rust!

 

Hoe voel jij je als je aan de onrust in je hoofd en je lijf denkt?

Die vicieuze cirkel van gedachten, je komt er maar niet uit. ’s Nachts is hij nog meer aanwezig dan overdag.

Het lijkt wel of je onrust steeds erger wordt. Je ademhaling zit hoog in je borst en bij het traplopen merk je dat je zelfs iets moet hijgen.

Je lijf dat je altijd tot dienst is geweest, je amper in de steek liet, piept en kraakt nu. Klachten en kwaaltjes komen en gaan maar volgen elkaar, in een steeds sneller tempo, op.

“Conscious breathing teaches us to be the pilots of our bodies, not the passengers.”  

~ the Breathwork Movement

Negeren

De aanhoudende klachten en kwaaltjes voel je al langere tijd maar je doet net of ze er niet zijn. Niet lullen maar poetsen. Hoppa gewoon doorgaan. Wat je aandacht geeft groeit dus waarom zou je je klachten en kwaaltjes jouw aandacht geven. Je kan je energie wel beter gebruiken.

Eigenlijk voel je dat je het op deze manier niet gaat redden. Het gevoel in je lichaam en je hoofd zeggen genoeg. Je hebt weleens gehoord dat lichaam en geest, body and mind, één zijn. Je gelooft niet in zweverig gedoe maar in jouw geval voelen beiden niet goed. Wat jij nodig hebt is een aanpak waarbij beiden aanbod komen.  

Een ontspannen leven!

In de 3 bijeenkomsten van de workshop ‘Gezond Ademen: Minder stress Meer Rust’, die ik op 3 zaterdagen 18, 25 maart en 1 april 2023, organiseer ga ik je praktisch en doeltreffend helpen om Meer Rust in je leven te creëren door middel van je ademhaling.

Wat houden de bijeenkomsten in?

Op 3 zaterdagen 18, 25 maart en 1 april 2023, 10.00 – 11.00 uur geef ik live via Zoom deze ‘Gezond Ademen: Minder stress Meer Rust’ workshops van ongeveer een uur.

Jouw investering is 3 keer een uur van je tijd, waarin ik jou dingen vertel maar waarin we ook actief aan de slag gaan om te ervaren hoe jij je ademhaling in kan zetten om meer rust in je hoofd en in je lijf te creëren.

Je ademhaling: je hebt ‘m altijd bij je en hij doet het altijd 🙂

Wat je van mij krijgt:

3 keer gaan we een uur lang samen aan de slag. Ik vertel informatie maar we gaan ook actief aan de slag om te ervaren hoe jij je ademhaling in kan zetten om meer rust in je hoofd en in je lijf te creëren.

Een paar praktische punten:

Thema: ‘Gezond Ademen: Minder stress Meer Rust’

Dag: zaterdag

Data: 18, 25 maart en 1 april 2023

Tijd: 10.00 – 11.00 uur

Plaats: Zoom (de link krijg je van mij na betaling)

Investering: 3x 1 uur van je tijd en 55,50 euro

Waarom ik dit doe?

Jarenlang heb ik last gehad van een hoofd vol gedachten. Aan mijn lijf voelde ik het effect ervan. Het maakte mijn leven er niet leuk op. Ik was vaak moe en lusteloos. Ik wil niet dat jij te lang met deze gevoelens blijft rondlopen. Je leven is tekort om het op deze manier in te vullen. Mijn aanpak staat bekend als doeltreffend en praktisch.  

Dit is wat anderen zeggen over mijn workshops:

 
Chat openen
Hulp nodig of vragen?
Hoi! Hoe kan ik je helpen?