grijs met roze sterren banner kleine sterren

Eindelijk is het nu tijd voor jou als zorgzame moeder. Je hebt een basistraject bij mij gevolgd en je zoekt verdere verdieping. Nu je eindelijk gewend bent om wat tijd voor jezelf nemen, past een vervolg bij jouw ontwikkeling.

Verder wil je ook lichamelijk flexibel blijven.

Mogelijk herken je jezelf in één of meerdere van onderstaande situaties:

 • Jaren heb je je gezin draaiende gehouden naast je werk en andere sociale bezigheden.
 • Nu heb je eindelijk tijd om aan jezelf te werken.
 • Je voelt dat er meer is.
 • Je hebt nu de gelegenheid om meer uit het leven halen, je wilt meer rust ervaren, persoonlijk groeien door bewuster in het leven te staan, en die kans wil je pakken. Deze komen in de Yoga en Mindfulness aanbod.

Twijfel je of het wel iets voor jou is?

Yoga en Mindfulness zijn voor iedereen. Bewuster leven valt onder persoonlijke ontwikkeling. Door Yoga en Mindfulness leer je jezelf beter kennen waardoor jij beter je grenzen kent en aan kunt geven. Je leert meer vanuit je gevoel te leven. Je gevoel ‘weet zonder nadenken’ wat goed is voor jou, dit levert rust in je hoofd op omdat je er niet over na hoeft te denken.

Je hoeft niet al iets te kunnen of kennis te hebben. Je begint met basisoefeningen en het opdoen van basiskennis. Van hieruit bouw je verder op en deze helpen je jouw lichaam en jouw brein voor te bereiden voor de meer gevorderde houdingen en oefeningen. Je hoeft niet flexibel te zijn of al iets te weten over yoga. Je leert om te luisteren naar jouw lichaam, en wanneer het klaar is om naar een meer uitdagende houding te gaan.

Door yoga te beoefenen leer je je lichaam beter kennen met zijn kunnen en zijn grenzen. Elke dag is anders en zo ook je lichaam. De ene dag zal je jezelf flexibeler voelen dan de andere. Doordat je beter wordt in voelen, merk je eerder signalen van je lichaam op als er iets niet lekker gaat, zodat je eerder in kunt grijpen om erger te voorkomen.

“Yoga is the journey of the self,

through the self,

to the self.”

Wil jij:

 • persoonlijke groeien en bewuster te leven door Mindfulness aan je leven toe te voegen
 • Lichamelijk soepeler en mentaal sterker worden?
 • Je lichamelijke grenzen leren kennen en bewaken? En daarmee ook je mentale grenzen?
 • Duidelijker hebben voor jezelf wat er toe doet in jouw leven zodat je je leven bewuster kunt inrichten?
 • Meer gefocust kunnen werken?
 • Luisteren naar je lichaam zodat je voelt wat het nodig heeft waardoor jij gezonder gaat leven?

Door yoga en mindfulness:

 • Word je lichamelijk en geestelijk soepeler en sterker
 • Word je je bewust van je grenzen en krijg je helder hoe je grip op jouw leven pakt
 • Leer je dat het niet gaat om het kunnen van een houding maar de weg ernaar toe. Ieder heeft zijn eigen proces.
 • Helpt je bewuster te leven en het verbetert je balans en focus.
 • Versterken je botten, verbetert je bloedcirculatie en nog diverse fysieke voordelen.

In elke module komen de volgende onderdelen aan de orde:

 • Ademhaling
 • Meditatie
 • Yoga houdingen
 • Ontspanning
 • Verdieping in de kennis van yoga en mindfulness

Inclusief uitleg op wat voor manier deze onderdelen kunnen bijdragen aan jouw bewustere leven.

De yoga opleiding die ik gevolgd hebt, is gericht op Vinyasa krama yoga. Vinyasa krama zijn verschillende yoga houdingen, met als doel te gaan van eenvoudige houdingen en geleidelijk naar meer gevorderde. Elke beweging in de beoefening van vinyasa krama is gekoppeld aan een inademing of een uitademing.

Altijd voelde ik al de drang om yoga toegankelijk te maken voor iedereen. Yoga gaat er niet om of jij die mooi uitziende pose kan. Bij Yoga gaat het om het innerlijke proces, wat doet het met je om te bewegen naar een pose. Of je uiteindelijk in de pose komt, doet er niet toe.

Al 10 jaar volg ik Tara Stiles en dit is precies haar principe. Geen zweverig mysterieus gedoe, geen interessant perfect uitziende poses. Afgelopen zomer volgde ik een Summer Camp bij haar en onlangs rondde ik de opleiding Healing and Teaching Support for Trauma af. 

Tijdens Stråla Yoga beweeg je vanuit je kern, vanuit je gevoel, je gevoel dat wéét zonder nadenken. Zodoende past de stijl van Stråla Yoga helemaal bij mij.

 

 

 

“Yoga is not for the flexible. It’s for the willing.”

Hoe ziet dit 6-weekse 1-op-1 (online) Mindful Bewust Fit & Ontspannen traject eruit?

Het programma duurt 6 weken. Gedurende de 6 weken krijg je toegang tot 5 modules en drie 1-op-1 coaching sessies. De modules kan je voor jezelf doen wanneer het jou uitkomt. Ook kan je bijvoorbeeld elke dag een onderdeel doen. Hierbij kan je mij gebruiken als stok achter de deur 😉

Coaching

Het traject start met een 1-op-1 coaching sessie en vervolgens in week 3 één en aan het einde van het traject. Hierin bespreken we waar jij tegen aanloopt en beantwoord ik vragen naar aanleiding van de modules. Bovendien doen we tijdens deze coachings samen Stråla Yoga.

Mocht er sprake zijn van een blessure dan kan dit het moment zijn om samen met jou aangepaste oefeningen door te nemen.

 

“I bend so I don’t break.”

Modules

De e-mail met toegang tot de modules verstuur ik elke week, zodat het voor jou behapbaar is en je ruim te tijd hebt om de stof je eigen te maken. Als je meerekent is er 1 week waarin je geen module ontvangt. Soms is het goed om even een time-out te hebben om zaken te laten bezinken of in te halen, mocht je aan een module of een onderdeel niet toe zijn gekomen.

Dit complete 6-weken traject kost 295 euro. 

 

Dit is wat anderen zeggen nadat ze Yoga/Mindfulness bij mij hebben gevolgd

 

Ervaringen na het 8-weeks Yoga/Mindfulness traject
Ervaring na het volgen van het 8-weeks Yoga/Mindfulness traject

Lees hier meer Ervaringen 

 

Veel gestelde vragen:

 1. Wanneer start het 6-weekse 1-op-1 (online) Mindful Bewust Fit & Ontspannen traject?

In onderling overleg starten we.

 1. Wat kost het 6-weekse 1-op-1 (online) Mindful Bewust Fit & Ontspannen traject?

Het totale programma inclusief toegang tot 5 modules en drie 1-op-1 coaching sesssies kost 295 euro.

 1. Hoelang duurt het programma?

Het traject duurt 6 weken. De e-mail met toegang tot de modules verstuur ik elke week, zodat het voor jou behapbaar is en je ruim te tijd hebt om de stof je eigen te maken. Als je meerekent is er 1 week waarin je geen module ontvangt. Soms is het goed om even een time-out te hebben om zaken te laten bezinken of in te halen, mocht je aan een module of een onderdeel niet toe zijn gekomen. 

De modules bevatten basiskennis m.b.t. Yoga en Mindfulness, achtergrondinformatie, tips & tricks en een les van ongeveer een uur. De les kan je voor jezelf doen wanneer het jou uitkomt. Ook kan je bijvoorbeeld elke dag een onderdeel doen.

Tijdens de coaching sessies doen we samen Stråla Yoga.

 1. Hoe weet ik of ik de oefeningen goed uitvoer?

Ik voeg duidelijke filmpjes in de modules. De tekst inclusief aanwijzingen spreek ik apart in, zodat het goed te verstaan is. Eventueel kunnen we de oefeningen tijdens de coaching sessies samen doornemen.

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar mindfulnessatelier@gmail.com of WhatsApp me op 06 53 68 15 00

Wil je graag inschrijven voor dit 6-weekse 1-op-1 (online) Mindful Bewust Fit & Ontspannen traject maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Stuur mij dan vrijblijvend een mail of een WhatsApp om een afspraak te maken zodat ik met je mee kan denken of dit een slimme stap is voor jou. Dit is dan ook geen sales call maar een matchcall.

 

 

grijs met roze sterren banner kleine sterren
Chat openen
Hulp nodig of vragen?
Hoi! Hoe kan ik je helpen?