Wil jij in je (drukke) dagelijkse leven een moment voor jezelf? Vind je het lastig om dat in te plannen? Even de focus helemaal op jezelf.

Doe dan nu mee aan de 5-daagse reMINDers ‘Een moment voor jezelf’ en ontvang vijf dagen lang een mail met een tip en/of een oefening om even bij jezelf stil te staan. 

Drukdrukdruk
Je bent altijd maar bezig. Op je werk loop je tegen een deadline aan, thuis moet er voor de kinderen gezorgd worden en je baalt ervan als het huishouden niet op orde is. Ook je (schoon)ouders vragen met het ouder worden meer aandacht. 

Eigenlijk ben je met tien dingen tegelijk bezig maar echt iets afmaken komt er niet van. 

Je maakt jezelf steeds meer zorgen hoe het goed kan komen maar je gedachten zijn een draaikolk: je komt er niet uit. 

Ook zijn er ook nog andere afleidingen zoals je telefoon die allerlei piepjes laat horen en waarop je meteen wilt reageren. 

Je dag werk je op automatische piloot af en voordat je het weet is het alweer bedtijd zonder ècht een moment voor jezelf te hebben gehad. 

Hoelang is het geleden dat je tijd (en puf) had om te sporten, te lezen of een andere hobby, wat er telkens bij inschiet. 

Signalen

Omdat ik in mijn werk als coach en yoga-instructeur deze signalen vaak hoor, heb ik deze reMINDers bedacht. De ‘5-daagse Een moment voor jezelf’ reMINDers laat jou ervaren hoe eenvoudig een (mindful) moment voor jezelf is in te bouwen in je dagelijkse routine. 

Waarom de naam ‘reMINDers’

Iets vergeten is menselijk en zeker als het niet in je routine zit en je opgeslokt wordt door je dagelijkse beslommeringen. Doe er nog een vleugje mindfulness, niks zweverigs maar gewoon down-to-earth, bij. Dat maakte dat ik jouw eraan wil herinneren, reminden, om tijd voor jezelf te maken. 

Deze reMINDers vragen wel iets van jou: namelijk om jezelf dàt moment te gunnen in elk geval om de mail te lezen maar ook om de oefening uit te voeren of om de tip ter harte te nemen of om erover na te denken. 

Het is maar kort zoals gezegd ‘een moment’. Het is zeker niet de bedoeling dat je het als een opgave ervaart. Door mee te doen geef je jezelf een kadootje!

Wat houden de reMINDers in?

Je ontvangt van mij 5 dagen achter elkaar een e-mail. De e-mail neemt hooguit 5 minuten, een moment, van je tijd in beslag. Elke dag een oefening of een eenvoudig tip. De e-mails sluiten op elkaar aan. De volgende onderwerpen wisselen elkaar af: 

  • ademhaling
  • gezondheid 
  • bewegen 

Wil jij deze reMINDers ontvangen?

Laat dan hier je naam en je e-mailadres achter. Dan ontvang jij automatisch 5 dagen lang een herinnering met een waardevolle tip of oefening om even bij jezelf stil te staan. Gewoon omdat je het verdient!

Chat openen
Hulp nodig of vragen?
Hoi! Hoe kan ik je helpen?