Actieprijs 199 euro!

Wil jij maar door blijven gaan, blijven volhouden omdat je denkt dat dat het beste is voor je gezin en/of je werk?

grijs met roze sterren banner kleine sterren

 

Je merkt dat je moe bent, je emmertje loopt langzaam vol en mogelijk herken je jezelf in één of meerdere van deze situaties:

’s Ochtends als de wekker gaat sleep je jezelf uit bed. Na weer zo’n lange nacht van veel wakker liggen voel je jezelf alles behalve topfit…

Je piekert nù nòg meer dan normaal

Je gedachten springen als een gek door je hoofd: ‘It’s like a jungle sometimes’

Je concentratie lijdt onder je gekmakende gedachten en je hyperventileert van de stress

’s Nachts is plafondstaren je grootste bezigheid…

Je hebt weinig of geen tijd voor jezelf

Je hebt het gevoel altijd ‘aan’ te staan

Bewegen, wandelen, yoga, hardlopen, Ademhalingstechnieken, Mindfulness

Voel je Fit & Ontspannen

Jùist nu heb je behoefte aan de combinatie rust en bewegen. Naast gezonde voeding zijn deze twee heel belangrijk voor jouw weerstand. 

Helemaal van deze tijd is dit 4-weeks Online 1-op-1 Mindful Fit & Ontspannen traject en voldoet aan de huidige richtlijnen.

In dit 4-weeks traject leer je op een eenvoudige manier om grip te krijgen op je gedachten en hoe je gezond kunt ademhalen, waardoor jij je Fitter en Ontspannender voelt. Bovendien ga je door Mindfulness aan het (buiten) bewegen toe te voegen bewegen ter ontspanning. Daar waar het voor bedoeld is dus zònder er een doel eraan te koppelen.

Met dit (online) traject help ik jou eenvoudig door middel van videobellen. In onderling overleg spreken we een dag en tijd af. Op de afgesproken tijd ga je wandelen, hardlopen of yoga doen in jouw eigen omgeving. Ik doe in mijn omgeving mee. Tijdens de sessie nemen we de informatie door en doen we samen de oefeningen. Tijdens het bewegen kan je telefoon in je broek- of jaszak, oortjes in en gààn.

Ik leg de oefeningen duidelijk uit en heb al geruime tijd ervaring met het online coachen. Zo hoef je onderweg niet op je telefoon te kijken.

Natuurlijk krijg je achteraf een mail zodat je alles rustig na kan lezen.

“Soms moet je gewoon accepteren dat dingen niet meer zo worden als ze waren.

Tijden veranderen.

Beweeg lekker mee.”

 

Hoe ziet het 4-weeks 1-op-1 Online Mindful Fit & Ontspannen traject eruit?

Het traject bestaat uit drie pijlers namelijk (buiten) Bewegen, Ademhalingstechnieken en Mindfulness. Hieronder kan je lezen waarom er voor deze 3 is gekozen.

(buiten) Bewegen:

Hardlopen / Wandelen / Yoga heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Regelmatig bewegen helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of al aanwezige klachten te verminderen. Veel mensen leggen zich echter teveel prestatiedoelen op. Mindful Fit & Ontspannen leert je hoe je volop van het bewegen en de omgeving kunt genieten met een juiste ademhaling en bewegen ‘in het moment’. 

Ademhalingstechnieken:

passen we toe om het maximale rendement uit je ademhaling te halen. Veel mensen ademen namelijk verkeerd waardoor je veel te veel energie verbruikt. Binnen Mindful Fit & Ontspannen gebruiken we de neusademhaling. Hoe langzamer en hoe minder je in ademt, hoe meer zuurstof en hoe minder melkzuur je in je lichaamscellen hebt en ook des te lager je hartslag zal zijn. Ademhalen via de neus is een stuk voordeliger en gezonder dan ademhalen via de mond – ook tijdens het (hard)lopen.

Mindfulness:

is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open blik zonder een mening te vormen. Mindful Fit & Ontspannen laat je kennis maken met de verschillende onderdelen van het (hard)lopen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het ‘hier en nu’ te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

 

Nadat jij hebt aangegeven dat je wilt deelnemen aan dit programma spreken we in onderling overleg een dag en tijd af om te videobellen.

Op de afgesproken tijd ga je wandelen, hardlopen of yoga doen in jouw eigen omgeving. Ik beweeg mee in mijn omgeving. Tijdens de sessie nemen we de informatie door en doen we samen de oefeningen.

Tijdens het bewegen kan je telefoon in je broek- of jaszak, oortjes in en gaan.

Ik leg de oefeningen duidelijk uit en heb al geruime tijd ervaring met het online coachen. Zo hoef je tijdens de sessie niet op je telefoon te kijken.

Natuurlijk krijg je achteraf een mail zodat je alles rustig na kan lezen.

Je kunt op elk gewenst moment starten.

 

 

“Om iets te krijgen wat je nog nooit had, moet je iets doen wat je nog nooit deed.”

Hoe het programma er stapsgewijs uitziet:

👉     We videobellen

👉     Jij gaat (buiten) bewegen in jouw omgeving, ik in de mijne.

👉     Tijdens de sessie nemen we de informatie door, doen we samen de oefeningen en kan je meteen eventuele vragen stellen.

👉    Na de sessie ontvang je een mail met een samenvatting van de lesstof en de oefeningen.

Na het volgen het 4-weeks 1-op-1 Online Mindful Fit & Ontspannen traject:

 • Voel jij je fitter
 • Heb je meer energie
 • Ervaar je minder stress
 • Zie jij bewegen als ontspanning
 • Weet je hoe jij met stress om kunt gaan
 • Weet je hoe je grip op je gedachten kunt krijgen
 • Door grip op je stress en gedachten, weet je hoe je rust kan creëren in jouw leven
 • Kan jij jezelf beter concentreren
 • Accepteer je situaties makkelijker zonder dat je je hoofd erover hoeft te breken

Wil jij een leven met:

 • Meer Energie
 • Meer Rust
 • Meer ontspanning
 • Minder Stress
 • Minder (malende) gedachten
 • Meer Focus
 • Beter kunnen loslaten

Jouw investering is  195 euro en maximaal anderhalf uur per week voor het complete individuele programma. Let op: per 1 januari 2022 wordt jouw investering 250 euro.

Even ter vergelijking: de gemiddelde coach vraagt 75 euro per uur voor persoonlijke coaching, dat zou voor dit programma neerkomen op minstens 450 euro.

Ik verwelkom je van harte en ik kan niet wachten om jou te helpen naar een Fit & Ontspannen leven wat jouw Minder Gedachten en Meer Rust oplevert.

 

Dit is wat anderen zeggen na het volgen van het Mindful Fit & Ontspannen traject:

 

Bedankt voor de duidelijk uitleggen van de oefeningen. Ook het online samen oefeningen vooraf zijn fijn, dan zie ik wat de bedoeling is, als de uitleg evt. niet voldoende zou zijn. De ademhalingsoefeningen zijn praktisch overal in je dagelijks leven toe te passen en hebben snel effect, wat motiveert. Ook motiveerde je mij steeds weer om vol goede moed te gaan wandelen. Supperfijn 1 op 1 gecoacht en altijd tijd om te bespelen hoe het de afgelopen tijd ging. Groetjes
zorgmedewerkster
Bedankt voor jouw enthousiasme en expertise Marja! De modules waren heel goed opgezet en de filmpjes heel verhelderend! Veel geleerd ook over de impact van je ademhaling en hoe dit je prestatie en gevoel beïnvloedt. Blij dat ik de keuze heb gemaakt om hieraan mee te doen want het heeft me veel inzichten opgeleverd, vooral dat rust nemen en bewust en mindful bezig zijn met iets juist heel verhelderend werkt. Bedankt!
voeding- en mindset coach
Erg leuk om te doen! De afwisseling van lopen en oefeningen was fijn. Het stukje over je houding en neusademhaling vond ik erg interessant. Wil ik eigenlijk nog wel meer over te weten komen.
webshop medewerkster

Meer berichten van coachees na het volgen van het 4-weeks Mindful Fit & Ontspannen traject kan je lezen op de Ervaringen pagina 

Veel gestelde vragen:

 1. Wanneer start het 4-weeks online 1-op-1 Mindful Fit & Ontspannen traject?

Het traject start in onderling overleg.

 1. Wat kost het 4-weeks online 1-op-1 Mindful Fit & Ontspannen traject?

Jouw investering is maximaal anderhalf uur per week en 195 euro en voor het complete individuele programma inclusief mails met de besproken lesstof. Let op: per 1 januari 2022 wordt jouw investering 250 euro.

 1. Hoelang duurt het traject?

Het traject duurt 4 weken. Elke week spreken we in onderling overleg af voor de volgende week.

Elke week ontvang je meteen na onze videocall een mail met de besproken lesstof.

 1. Hoe weet ik of ik de oefeningen goed uitvoer? 

Tijdens de sessie nemen we de informatie door en doen we samen de oefeningen. Tijdens het bewegen kan je telefoon in je broek- of jaszak, oortjes in en gaan. 

Ik leg de oefeningen duidelijk uit en heb al geruime tijd ervaring met het online coachen. Zonodig kan je op je telefoon meekijken naar de uitvoering van een oefening.

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar mindfulnessatelier@gmail.com of WhatsApp me op 06 53 68 15 00.

Wil je graag mee doen aan dit 4-weeks online 1-op-1 Mindful Fit & Ontspannen traject maar wil je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is. Stuur mij dan vrijblijvend een mail of een WhatsApp om een afspraak te maken zodat ik met je mee kan denken of dit een slimme stap is voor jou. Dit is dan ook geen sales call maar een match call.

grijs met roze sterren banner kleine sterren

 

 

Chat openen
Hulp nodig of vragen?
Hoi! Hoe kan ik je helpen?