Ben jij diegene die niet aan ontspannen toe komt?

Hoe vaak doe jij iets voor jezelf om te ontspannen? Het antwoord kan ik raden…

Altijd ben je bezig. Je werk, aan het zorgen voor je gezin, mensen in je omgeving zoals je (schoon)ouders, misschien zelfs al kleinkinderen.

Jouw opgroeiende / studerende kinderen maken het je niet makkelijker. Op oproep basis ben je beschikbaar voor ze. Zo ook voor degenen waarvoor je regelmatig een klusje doet als mantelzorger.

Juist in dat ongeplande, op oproep basis, zit het addertje. Je wilt niemand teleurstellen dus jij gooit je plannen om, om ze te helpen. Jij bent het die concessies doet ten koste van jezelf…

Regelmatig sport je. Je hebt een doel voor ogen en dat wil je koste wat het kost halen. Wát je doel is maakt niet uit. Je gaat er he-le-maal voor. 

Tijd voor ontspanning heb je amper. Ja, het sporten zie jíj als ontspanning maar is het nog ontspanning als je er een doel aan koppelt?

Je wilt verandering, meer ontspanning in je leven, maar je weet niet hoe. Je weet niet beter of voor anderen zorgen hoort erbij. Je weet niet hoe het is om ontspannen in het leven te staan. Voor het doorbreken van die cirkel heb je hulp nodig. 

‘Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent.’ 

Ontspannen

Oplaadpunt

Die ontspanning is niet egoïstisch bedoeld maar juist om op te laden. Weet je door jezelf tijd om te ontspannen te gunnen, ontstaat er ruimte en rust in je hoofd, waardoor je grip krijgt op je malende gedachten en je beter gaat slapen. Dit maakt dat je nog beter èn op een ontspannen manier kan zorgen. 

En wees nou eerlijk het liefste wil je het ontspannen gevoel zo vlak na de vakantie langer vasthouden.

De eerste stap naar verandering maak ik makkelijk voor jou want ik organiseer een gratis ONTspan-Challenge .

Wat houdt de ONTspan-Challenge in? 

3 dagen, maandag 29 t/m woensdag 31 augustus 2022, ga ik live via een besloten facebookpagina 45 minuten (buiten) bewegen in combinatie met mindfulness & ademhalingstechnieken. Aanvang om 7.00 tot 7.45 uur

Kan je er een keer niet live bij zijn? Niet getreurd de sessie is via de Facebook groep terug te kijken.

Jouw investering is 3x 45 minuten; 3 sessies om je kennis te laten maken met (buiten) bewegen, eenvoudige oefeningen mèt achtergrondinformatie, die je helpen te ontspannen in je drukke dagelijkse leven.

Als extraatje geef ik op zaterdagochtend 3 september, 9.30-10.15 uur een live Q&A in de besloten Facebook groep. 45 minuten lang beantwoord ik al jouw vragen.

Je krijgt van mij:

  • 3 beweegsessies van 45 minuten
  • Elke dag beweeg je op een andere manier 😉
  • Inzicht wanneer je echt ontspant
  • Uitleg waarom ontspannen belangrijk is

Een paar praktische punten:

  • 3 ochtenden een Mindful Bewegen sessie van 45 minuten
  • Na elke sessie ontvang je van mij een mail met de punten, die we behandeld hebben.
  • Op de zaterdagochtend, 3 september,  een live Q&A van 9.30 – 10.15 uur.

 

Waarom ik dit doe?

Omdat ik weet hoe lastig het is om hulp te vragen als je tegen je grenzen aanloopt en alleen maar druk bent met het zorgen voor anderen waardoor je amper tijd om te ontspannen overhoudt. Bij mijzelf was een gratis challenge volgen ook de eerste stap naar verandering. Hierdoor kreeg ik zo’n andere blik op mijn situatie dat ik meteen doorhad dat al dat gestres geen nut had. Bovendien ontdekte ik dat ik een leukere vrouw was zonder aan alles en iedereen te willen voldoen en in plaats daarvan regelmatig iets aan ontspanning te doen.

Ben je opzoek naar verandering, wil je vaker en eenvoudig ontspannen en niet langer geleefd worden door je omgeving?

Dit is wat anderen zeggen over mijn vorige challenge:

Chat openen
Hulp nodig of vragen?
Hoi! Hoe kan ik je helpen?