Mindfulness is allesbehalve saai. Het geeft je Meer Plezier en Ontspanning en Minder Stress. In deze 10-daagse laat ik je kennismaken met verschillende manieren om Mindful bezig te zijn en dat in 5 minuten per dag!   

 

Ervaring

Mindfulness is allesbehalve saai. Al heeft het wel een wollig algemeen beeld. Sinds Mindfulness in mijn leven kwam, toen ik met mijn gezin in Thailand woonde, beleef ik meer Plezier. Ik laat mij namelijk niet meer meeslepen in mijn gedachten.

Waar ik vroeger een stresskip was, kon ik dat door meer en meer Mindfulness in mijn leven toe te laten, compleet loslaten. Nu zeggen mensen vaak dat ik zo’n Rust uitstraal.

Algemeen beeld

Je hebt waarschijnlijk al gehoord dat Mindfulness goed is tegen stress en spanning. Kon je je gedachten maar eens stopzetten. Ik houd het praktisch door 5 minuten Mindful JOY per dag aan jouw leven toe te voegen. Heel eenvoudig door dagelijks een filmpje aan jou te e-mailen. Alleen op werkdagen. Uit eigen ervaring weet ik dat het fijn is om het weekend ‘vrij’ te zijn. Daardoor voel je in de week beter wat die 5 minuten Mindful bezig zijn voor je betekent.

Waar ik voor sta

Ik ga jou niet overtuigen om mee te doen met deze 10-daagse. Ik geloof er namelijk in dat jij voelt of het nu iets voor jou is. Misschien is het gewoon nog niet het juiste moment en komt het later.

Rust in je Hoofd is 1 van mijn hoofdthema’s waarmee ik werk. Belangrijk is Meer te gaan Voelen. Jij voelt of iets voor jou is. Ik kan nog mooie salespraatjes houden maar jouw gevoel weet zónder nadenken.

Voel jij dat deze 10-daagse wat kan betekenen voor jou lees dan vooral even verder.

niksen is gezond

 

Meer informatie

Mindful JOY betekent bewust ín het moment Plezier hebben. Plezier zorgt ervoor dat jij je ontspant en dus minder stress ervaart.

Maar zoals dit concept mij werd ingegeven heeft JOY nog een andere betekenis: Journey of Yourself. Ik leg het uit.

JOY

In deze 10 dagen leer ik jou verschillende mogelijkheden om elke dag 5 minuten bezig te zijn met Mindfulness. Met als voorkeur meteen ’s morgens. Dan heb je het maar gehad en dan heb je al een goed gevoel omdat je al aandacht en tijd aan jezelf hebt besteed. Voor je het weet zit je in de flow van je dag en vergeet je om aandacht en tijd aan jezelf te besteden. De ervaring leert dat je ’s avonds vaak te moe bent of nog andere dingen te doen hebt waar je voorrang aan geeft.

Hoe ziet Mindful JOY eruit:

  1. Elke dag ontvang je om 6 uur ’s morgens een mail
  2. De mail bevat een filmpje waarin ik uitleg wat je die dag gaat doen
  3. Tijdsinvestering: max. 5 minuten per dag

“A flower blooms for its own JOY.”  

~ Oscar Wilde-

 

 

Wat je van mij krijgt:

10 dagen lang krijg je elke dag een e-mail van mij met een filmpje met een mindfulnessoefening van max. 5 minuten per dag.

De e-mails ontvang je op weekdagen zodat je in het weekend ‘vrij’ bent. Op die manier voel je nog beter op de weekdagen wat 5 minuten Mindful bezig zijn met je doet.

In deze 10 dagen ben ik beschikbaar voor vragen en zal ik zo snel als mogelijk is antwoorden. 

 

Een paar praktische punten:

Thema: ‘Mindful JOY’

Dag: maandag tot en met vrijdag

Data: 14 t/m 25 augustus 2023

Tijd: om 6 uur ’s morgens krijg je van mij de e-mail met het filmpje voor die dag in je inbox

Investering: 10 dagen lang 5 minuten per dag en 33,33 euro.

 

Waarom ik dit doe?

Jarenlang heb ik last gehad van stress. Mijn hoofd draaide overuren. Aan mijn lijf voelde ik het effect ervan. Het maakte mijn leven er niet leuk op. Ik was vaak moe en lusteloos. Ik wil niet dat jij te lang met deze gevoelens blijft rondlopen. Je leven is tekort. 5 minuten per dag bezig zijn met Mindfulness maken al een groot verschil.

Mijn aanpak staat bekend als doeltreffend en praktisch.

Reacties naar aanleiding van de vorige keer

 

 

Dankjewel voor deze leuke 10 dagen Mindful JOY. Iedere morgen, terwijl ik nog in bed lag, heb ik ze gedaan. En hier ga weer mee verder.
J.D.
Back office medewerkster
Nog bedankt voor de 10-daagse Mindful JOY. Ik heb elke dag geluisterd en veel aan de tips gehad. Ik ga ook een journal kopen waar ik in kan schrijven, dat kan ik momenteel goed gebruiken denk ik. En ook de ademhalingsoefeningen zijn fijn om te doen. Bedankt daarvoor.
A.G.
verpleegkundige
Chat openen
Hulp nodig of vragen?
Hoi! Hoe kan ik je helpen?